XinnoMarktleidend document management systeem nu in Nederland beschikbaar tegen een vast bedrag per maand per gebruiker

Xinno, ICT professional met specifieke kennis van de branche van juridische dienstverleners, en I.R.I.S. Nederland, gespecialiseerd in Enterprise Content Management oplossingen en ruim 10 jaar gecertificeerd partner voor WorkSite, slaan de handen ineen en leveren nu HP WorkSite volledig in de ‘cloud’ en completeren daarmee de Juridische Werkplek van Xinno. Een primeur in Nederland!

Wereldwijd wordt WorkSite door meer dan 2.000 gerenommeerde advocatenkantoren ingezet. In Nederland werkt ruim de helft van de top 50 kantoren met WorkSite. Met de inzet van WorkSite houden kantoren grip op al hun documenten en e-mail in één digitaal dossier, en kunnen advocaten veilig op een standaard manier samenwerken. WorkSite is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook en werkt zo intuïtief dat de meerwaarde van gebruik zich direct laat gelden.

Xinno en I.R.I.S. zijn er in geslaagd tot een best practice inrichting te komen van WorkSite, aangevuld met de modules van I.R.I.S. die een gemakkelijke migratie van data en een slimme koppeling met de overige systemen binnen de Juridische Werkplek mogelijk maakt.

De Juridische Werkplek vereist als Software as a Service oplossing geen grote initiële investeringen. Xinno ontzorgt met deze dienst van alles wat met ICT te maken heeft en stelt kantoren in staat om op een flexibele manier van dezelfde middelen en functionaliteiten gebruik te maken die de grote kantoren reeds inzetten. Zo kan ieder kantoor haar cliënten zo professioneel en efficiënt mogelijk bedienen.

Ramon van den Heuvel, directeur Xinno:

‘‘Vanaf de oprichting van Xinno hadden wij de visie om advocatenkantoren te voorzien van kant-en-klare online werkplekken in de cloud. De werkplek moet naar eigen inzicht van de professional worden samengesteld met de tools die wij beschouwen als de ‘best-of-breed’ in de markt voor de advocatuur. WorkSite als Document Management Systeem maakt een dergelijke state of the art online werkplek compleet. Wij zijn trots op het feit dat wij het vertrouwen van zowel I.R.I.S. Nederland als HP genieten om onze unieke samenwerking succesvol te laten worden.’’

Rick Gruijters, Manager Sales I.R.I.S. Nederland:

“Wij wilden onze ervaring van ruim zeventig WorkSite implementaties in Europa graag vertalen naar een ‘best practice’ aanpak, waardoor kantoren op een laagdrempelige manier gebruik kunnen maken van WorkSite. In de zoektocht naar een partner die WorkSite in de cloud kon aanbieden aan kantoren buiten de Nederlandse Top 50 hoefden we niet lang na te denken over een samenwerking met Xinno. Wij hebben de afgelopen jaren een succesvolle geschiedenis opgebouwd met Xinno als implementatiepartner en projectbegeleider. We zien hen door hun specialisatie en hoge mate van praktische kennis als dé partij om WorkSite als onderdeel van de Juridische Werkplek volledig in de cloud aan te bieden.’’

Bron: Xinno