[heading type=”h1″ class=”” css=””]Veertig woningcorporaties live met UNIT4 Salaris Online [/heading]

[heading type=”h2″ class=”” css=””]NCCW stelt online salarissoftware van partner UNIT4 breed beschikbaar [/heading]

Veertig woningcorporaties zijn live gegaan met UNIT4 Personeel & Salaris Online. De online salarissoftware van UNIT4 is deel gaan uitmaken van het softwareaanbod voor woningcorporaties van NCCW. De reden van NCCW om het huidige salarispakket te vervangen door UNIT4 Personeel & Salaris Online is onder meer het voorkomen van dubbel werk doordat de software is gekoppeld met financiële software van NCCW. De foutkans neemt af, waardoor de kwaliteit van de salarisverwerking toeneemt. De complexe Cao van woningcorporaties zit standaard verwerkt in de salarissoftware. Daardoor zijn geen extra bewerkingen nodig om een correcte loonstrook te vervaardigen.

Door gebruik van UNIT4 Personeel & Salaris Online krijgen woningcorporaties de beschikking over:

  • Een digitaal personeelsdossier en digitale loonstrook
  • Eenvoudig, online registratie van verlof, verzuim, leasewagens, competenties en verstrekte middelen
  • Employee Self Service (ESS) waarbij alle medewerkers toegang hebben tot onder meer hun loonstroken en jaaropgaven. Via ESS kunnen medewerkers altijd hun persoonsgegevens raadplegen, verlofaanvragen doen en inzien en ziek- en herstelmeldingen inzien. Deze mogelijkheden zijn ook via de UNIT4 HR app beschikbaar te stellen.

Woningcorporaties hebben de keuze om de salarisverwerking zelf te doen of geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan NCCW. Doordat de software in de cloud draait, hebben corporaties geen omkijken naar het onderhoud en beheer. Daardoor beschikken ze altijd over de meest actuele versie waarin ook eventuele wijzigingen in wet-, regelgeving en Cao’s zijn opgenomen.

UNIT4 heeft sinds november 2011 een minderheidsbelang in NCCW en stelt naast UNIT4 Personeel & Salaris Online de financiële software Coda, Decade Financials en de ERP software Agresso beschikbaar aan woningcorporaties.

Ans Evers, consultant bij NCCW: [testimonial issingle=”true” avatar=”” name=”” career=”” url=””]“Met UNIT4 Personeel & Salaris Online hebben we een waardige opvolger van onze huidige oplossing PIM. Naast dat het een meer hedendaagse oplossing is, kunnen we onze klanten met UNIT4 Personeel & Salaris Online nu meer mogelijkheden bieden op het gebied van HRM.”  [/testimonial]