Purmerend, 24 januari 2013 – Winvision en IS Enterprise gaan samen specifieke cloud-oplossingen bieden aan hun klanten in de zorg, educatie en charitatieve sector. Zo willen de twee ICT-dienstverleners een gehoste werkplek (Desktop-as-a-Service) ontwikkelen die is afgestemd op de zorgsector. In het kader van deze plannen hebben Winvision en IS Enterprise hun huidige samenwerking recentelijk verlengd en geïntensiveerd.

Winvision is sterk in het bieden van applicatiediensten aan specifieke doelgroepen. IS Enterprise is expert als het gaat om aggregatie van cloud computing en IT services met de hoogst haalbare service levels op beschikbaarheid en performance. Door de krachten te bundelen hebben beide partijen een gezamenlijk portfolio van totaaloplossingen in huis, waardoor hun klanten zo veel mogelijk worden ontzorgd en zich volledig kunnen richten op hun core business.

Alle oplossingen draaien op het Hypergrid™ Cloud Computing platform van IS Enterprise. Jan Willem des Tombe, directeur IS Enterprise: “Met ons Hypergrid garanderen we veiligheid, beschikbaarheid én flexibiliteit; we kunnen op elk gewenst moment extra capaciteit leveren. Zo hoeft Winvision niet te investeren in een eigen platform. Dit bespaart hen en hun klanten tijd en geld.”

Hans van Zonneveld, Delivery Manager bij Winvision: “De samenwerking met IS Enterprise biedt ons de mogelijkheid om ons volledig te richten op het bieden van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige ICT-beheerdiensten, zonder ons druk te hoeven maken over het onderliggende platform.”

Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Partner met 4 Gold en 12 Silver competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van ruim 100 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie: www.winvision.nl.

Over IS Enterprise
IS Enterprise is onderdeel van IS Group, de grootste onafhankelijke aanbieder op het gebied van IT Services en Cloud Computing in Nederland. Als enige Nederlandse ICT-dienstverlener heeft IS Group een drievoudige ISO-certificering (ISO 9001 – Quality Management, ISO 27001 – Information Security en ISO 20000 – IT Service Management), ISAE-3402 type II accreditatie en beschikt ze over PCI-DSS compliant datacenters.
Bij IS Group werken circa 130 gecertificeerde professionals. Klanten van IS Enterprise zijn onder andere: de Nederlandse Hartstichting, rijksoverheid, Achmea, Radio 538, Ohra, Amsterdam RAI, Goudse Verzekeringen en NS Hispeed.

 

Bron: persbericht