Business Assistant Exact SynergyDe Business Assistent voor Exact Synergy is officieel gecertificeerd door Exact. Deze app is vanaf vandaag kosteloos te downloaden op het AppCenter van Exact.

Vereenvoudig invoer in Exact Synergy

De Business Assistent helpt om bedrijfsgegevens in te voeren in Exact Synergy. Een beperkte handmatige invoer volstaat om bedrijfsgegevens toe te voegen aan de database. Naast het juiste adres, het KvK-nummer, het telefoonnummer, de naam van de bestuurder, het aantal medewerkers en de branche omschrijving wordt ook een indicatie gegeven over het al dan niet failliet of in surseance van betaling zijn. De app bevat ook een functionaliteit om mutaties in het Handelsregister automatisch door te voeren in de eigen database, waardoor veroudering van gegevens wordt voorkomen. Ook bevat de app de mogelijkheid om nieuwe business leads te importeren op basis van zelf ingegeven criteria. Dit biedt alle kansen voor sales- en marketing doeleinden.

Business Assistent

De Business Assistent is in opdracht van Webservices.nl gebouwd door Cane. Als Exact Gold Partner heeft Cane al veel ervaring met het bouwen en ondersteunen van kwalitatief hoogwaardige add-ons en apps voor de Exact Software. Robert Browne, Directeur, Cane:

‘De Business Assistent is een mooie oplossing die voor elke organisatie van pas komt. Als een nieuwe klant aangemaakt moet worden ben je dankzij deze oplossing snel klaar en heb je meteen alle gegevens in je dossier die nodig zijn. Verder stelt het organisaties die met Exact Synergy Enterprise werken in staat om het vastleggen van adres- en marketingkenmerken te normaliseren en deze gegevens automatisch te actualiseren. Dit maakt het werken met Exact Synergy Enterprise niet alleen een stuk plezieriger maar maakt er een krachtige en betrouwbare bron van voor marketinginformatie en -acties. De tool is gratis te downloaden en vraagt dus geen up-front investering, alleen het opvragen en actualiseren van data bij Webservices.nl is betaald en daar zit nu net de toegevoegde waarde. Ik raad klanten aan de App te downloaden en een gratis proefabonnement van Webservices.nl af te sluiten om het te proberen.’

Uitgebreid arsenaal bedrijfsinformatie

Webservices.nl bestaat dit jaar 10 jaar en heeft intussen een uitgebreid pakket aan diensten met bedrijfsinformatie. Jeroen Wolfs, directeur Webservices.nl: ‘Wij zijn in staat om van elk bedrijf binnen 1 seconde inzicht te geven in het correcte adres, het aantal werknemers, de branche, de betaalrisico’s die spelen, de bestuurder en kunnen dit ook meteen doen voor eventuele nevenvestigingen en de holding.’

Bron: Webservices.nl| CANE