Hilversum – 21. March 2013

CRMWaypoint, cloud computing CRM-dienstverlener, heeft per 18 maart Marielle Verschoor (40) officieel aangesteld als Principal Account Executive binnen haar sales team.

Marielle heeft ruime ervaring in Cloud CRM. Zij heeft 13 jaar bij Oracle gewerkt in het CRM-domein, waar zij via de acquisitie van Siebel door Oracle is komen te werken. Bij Oracle bekleedde zij diverse functies op het gebied van sales en product management. De laatste jaren werkte Marielle Verschoor bij Oracle als Account Director, waar zij verantwoordelijk was voor bestaande en nieuwe klanten van Oracle CRM binnen de sectoren communicatie, media en utilities binnen Nederland.

“De onderwerpen CRM, SaaS en Cloud hebben mijn grote interesse en ik ben overtuigd van hun toegevoegde waarde voor de zakelijke markt”, aldus Marielle Verschoor, Principal Account Executive bij CRMWaypoint. “Met het gemeengoed worden van CRM zijn er twee belangrijke ontwikkelingen. De toekomst van CRM ligt in SaaS en Cloud. Ten tweede wordt het succes van CRM binnen organisaties bepaald door een snelle invoering die naadloos aansluit bij de wensen van de klant. CRMWaypoint is uitstekend voorgesorteerd voor beiden. Ik kijk ernaar uit om met mijn kennis en vaardigheden het succes van CRMWaypoint nog verder uit te breiden.”

Bart Greve, CCO CRMWaypoint: “Marielle heeft met haar 13 jaar ervaring een bewezen staat van dienst op het gebied van CRM en was als Product Director CRM On Demand binnen Oracle één van de evangelisten en voorlopers op het gebied van Cloud Based CRM. Wij zijn er trots op dat mensen met haar achtergrond onze organisatie komen versterken. Marielle heeft een goede visie op de richting waarin de Cloud CRM-markt zich ontwikkelt en is daardoor in staat goede mogelijkheden voor onze klanten te identificeren en zo bij te dragen aan hun prestaties.”

CRMWaypoint heeft ruim zes jaar ervaring op het gebied van CRM-cloud-oplossingen als Salesforce, Oracle OnDemand en Microsoft CRM Online en met meer dan 300 CRM-cloud-projecten waaronder het ICT Project of the Year 2012, is CRMWaypoint dé marktleider op het gebied van CRM in de cloud in de Benelux.

Bij 250 van de projecten betreft het de implementatie van Salesforce bij middelgrote en grote multinationals. CRMWaypoint is Gold Cloud Alliance partner van salesforce.com en preferred ‘cloud born’ partner voor Microsoft CRM Online.