[vc_row][vc_column][vc_column_text]Visionplanner CloudVisionplanner Cloud heeft de App Center Award gewonnen voor ‘Best App 2014’. De prijs werd door Exact uitgereikt tijdens Exact Connect, een jaarlijks evenement over de laatste ontwikkelingen op het gebied van apps, ecosysteem en samenwerken. Visionplanner Cloud, waarmee managementinformatie snel wordt samengesteld en gedeeld, is door de vakjury unaniem gekozen als winnaar voor beste app. De prijs voor ‘Rookie App 2014’ gaat naar Convect Beheer, ontwikkelaar van VvE-beheersoftware.

Visionplanner Cloud en Convect Beheer ontvingen de awards op het hoofdkantoor van Exact in Delft. Met de uitreiking wil Exact zowel gevestigde apps belonen die hun toegevoegde waarde in het Exact Online App Center al hebben bewezen, als recent toegevoegde apps die in korte tijd al veel impact hebben. In het App Center is een overzicht te vinden van alle apps die gekoppeld kunnen worden aan Exact Online. Voor de award Best App belandden behalve winnaar Visionplanner Cloud ook de Dealer4Dealer Magento app en Payt in de top-3. In de categorie Rookie App bleef Convect Beheer uiteindelijk WordPress WooCommerce en Teamleader voor.

Martijn Feekes, jurylid en Director Ecosystem & App Center bij Exact:

“Visionplanner Cloud biedt veel mogelijkheden voor koppelingen met andere apps, zodat klanten optimaal kunnen genieten van een veelzijdig ecosysteem. De jury is het er unaniem over eens dat daar de toekomst van apps ligt. Als 100 procent cloud-oplossing geeft Visionplanner Cloud gebruikers altijd inzicht hoe hun organisatie er voor staat, kunnen snel mooie rapportages worden gemaakt en financiële prognoses worden opgesteld. Die veelzijdigheid heeft een prachtig aantal klanten opgeleverd en maakt Visionplanner Cloud een goed voorbeeld hoe een succesvolle app in elkaar zou moeten steken.”

Gert Kwetters, CEO bij Visionplanner Cloud:

“Wij vinden dat apps het gebruikers zo gemakkelijk mogelijk moeten maken. Een plug-and-play principe zorgt dat gebruikers de app snel kunnen installeren, inrichten en delen. Met Visionplanner Cloud kunnen gebruikers dit vrijblijvend uitproberen. Een hoog aantal gebruikers is nu klant geworden en we hopen dat dit aantal verder groeit. De award voor Best App is een geweldige aanmoediging in dit traject en we zijn hier trots op.”

Feekes:

“Ook opkomende ondernemers die er voor durven te gaan verdienen volgens de jury een podium. Hier is de award voor Rookie App in het leven geroepen en deze gaat dit jaar verdiend naar Convect Beheer”.

Belangrijke factor is volgens de jury het inspirerende verhaal van oprichter Lennart van Ommen. Als jonge ondernemer durfde hij te innoveren in een nichemarkt die al een aantal jaar stilstaat. Van Ommen:

“We investeren enorm en onze app slaat aan. Door de koppeling met Exact Online bieden we een totaalproduct, waarmee we onze ambities voor 2015 gaan behalen. De prijs voor Rookie App 2014 is een mooie waardering én extra stimulans om de doelen te bereiken”.

Bron: Exact[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button2 h2=”Ontdek de mogelijkheden van Visionplanner Cloud tijdens Financial Systems 2015″ h4=”21 mei in NBC Nieuwegein” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Meer over Financial Systems en Guided Tours” btn_style=”3d” color=”blue” size=”md” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.itmatchmaker.nl%2Fontmoet%2Ffinancial-systems||”]Ontdek de mogelijkheden van Visionplanner Cloud tijdens Financial Systems. Vanuit IT-Matchmaker verzorgen wij tijdens dit evenement diverse Guided Tours waarvan er één zal stoppen bij de stand van Visionplanner.[/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row]