Per 1 oktober 2013 komt DDi Document Software met een vernieuwde en geïntegreerde DDi DS softwaresuite. Dit is de volgende generatie van DDi’s Document Software, die voorheen in modules was opgesplitst. Document Management en Business Proces Management functionaliteit zijn nu volledig met elkaar verweven in deze nieuwe generatie software. Daarmee zet de specialist in document proces automatisering, een belangrijke stap vooruit.

Foto: DDi introduceert geheel vernieuwde Document Software
Geïntegreerde functionaliteit in DDi Client

Onderdeel van de DDi DS software is de DDi Client. Daarin worden Document Management (DMS) en Business Proces Management (BPM-) functionaliteit naadloos met elkaar geïntegreerd. Voorheen waren die functies gescheiden in iFile en iFlow. Met deze integratie haalt de klant maximaal rendement uit zijn document gestuurde bedrijfsprocessen.

Snel en foutloos in het juiste proces
Met DDi DS wordt het namelijk mogelijk binnenkomende (papieren) documenten te digitaliseren, te herkennen en direct automatisch te koppelen aan bestaande bedrijfsprocessen. Facturen gaan zo rechtstreeks naar de financiële afdeling, contracten naar de juridische afdeling, schade aangiften (SAF) naar de juiste schadebehandelaar, verkooporders naar de afdeling sales enz. De intelligente Business Rules Engine (BRE) in de nieuwe DDi DS software maakt het daarmee voor gebruikers heel eenvoudig om foutloos, snel en effectief documentstromen te verwerken en in de juiste processen op te nemen. Zonder verdere handmatige acties van medewerkers of ingewikkelde voortrajecten creëer je hiermee snel en eenvoudig optimaal Document Management in combinatie met Business Proces Management. Daarmee wordt veel tijd in de doorloop van het proces bespaard en worden fouten voorkomen.

‘Pay per use’ voor scannen documenten
Met de introductie van de DDi DS software stapt de Nederlandse softwareontwikkelaar tegelijkertijd over op het ‘pay per use’ licentiemodel. Per verwerkt document wordt voortaan een bedrag in rekening gebracht in plaats van een vast bedrag voor het gebruik van software.

Mail naar info@ddi.nl voor meer informatie over de nieuwe DDi Document Server.
Over DDi Document Software
DDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.