VCD Distributie is met het sluiten van een aanvullende overeenkomst de exclusieve SAP Distributeur in Nederland geworden binnen het nieuwe ARP programma. Met de introductie van het SAP Authorized Reseller programma, een nieuw programma dat wereldwijd door SAP wordt uitgerold,  biedt VCD Distributie resellers nu de mogelijkheid om een scala aan SAP oplossingen in de markt te zetten. Hiermee wordt resellers laagdrempelig toegang geboden tot een breder product portfolio van SAP.

“VCD Distributie is verheugd over de uitbreiding van het SAP portfolio. De producten en diensten die wij via dit kanaal kunnen aanbieden aan bestaande en nieuwe resellers levert een belangrijke bijdrage aan onze dienstverlening. Huidige en toekomstige resellers van VCD Distributie zullen daar van profiteren.”, aldus Sjouke Kuindersma, directeur VCD IT Groep. “VCD Distributie is sinds jaar en dag dé distributeur voor de SAP Crystal producten. Deze zijn gericht op rapportage- en analyseoplossingen. Naast overige analyseoplossingen, zijn hier  nu databaseoplossingen aan toegevoegd. Hiermee biedt VCD Distributie resellers toegang tot SAP database oplossingen voor transactionele systemen, maar ook een specifieke database oplossingen voor analytische oplossingen. Tot slot zijn er ook mobiliteits oplossingen toegevoegd aan het Authorized Reseller Programma met de mobile device management oplossing SAP Afaria en een database voor mobiele toepassingen.

Deze zijn allen onderdeel van het Sybase productportfolio van SAP.” Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland over de aanvullende overeenkomst: “Ook voor SAP Nederland betekent dit een stap richting de toekomst van het distributiekanaal. VCD Distributie heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als succesvolle, solide en betrouwbare partner voor onze SAP Crystal producten. De nieuwe overeenkomst naar het SAP Authorized Reseller program is voor ons een volgende stap richting de uitbreiding van ons wereldwijde distributienetwerk. SAP heeft het volste vertrouwen in deze samenwerking en in de voordelen voor zowel resellers als eindgebruikers.”

Bron: VCD