Afgelopen donderdagavond, 14 maart 2013, vond de Exact Partner van het Jaar verkiezing plaats. Tijdens deze avond werden er vier awards uitgereikt. VCD CSS was één van de gelukkige winnaars en kreeg de Project of the Year Award toegekend.

Met gepaste trots nam Roland ten Broeke, directeur VCD CSS, de award in ontvangst. “Wij zijn zeer content met deze award en het geeft aan dat wij de behoeften van de klant goed kunnen vertalen naar de gewenste oplossing.” Van Tilburg-Bastianen Groep (TB Groep) werkte met veel verschillende applicaties. ICT manager Dolf Rooijakkers nam het initiatief voor een optimalisatieslag. Hij vroeg VCD CSS om mee te denken over een geïntegreerde oplossing.

De TB Groep heeft verschillende pakketten vergeleken. Een geïntegreerde oplossing voor diverse processen (activaregistratie, Business Intelligence, CRM, Customer Portal, HR, I Need, Kwaliteitsmanagement, Rapportage en Service desk) gaf de doorslag. Ook integratie met Reporting Services en Event Manager wordt nog toegevoegd. Exact Synergy Enterprise biedt inzicht, structuur en verbetert de efficiency. De TB Groep ervaart direct resultaat: meer inzicht in processen, geen dubbel werk meer en documenten staan op een centrale plaats. Het management kan nu sturen op basis van actuele gegevens.

VCD CSS heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in kennis door onder andere het aantrekken van nieuwe medewerkers en het uitbreiden van specialisme bij de huidige medewerkers. Denken vanuit de behoeften van de klant en weten wat er in een bepaalde branche speelt zijn daarbij belangrijke aspecten. Hierdoor is het mogelijk dat VCD CSS dé Project of the Year Award heeft gewonnen. Voor iedere klant bieden wij een passende oplossing.

Bron: persbericht