4 februari 2013 – Dealerholding Van Kouwen verwerkt haar inkoopfacturen met de scan-, herken- en workflow oplossing van WhiteVision i.c.m. het Dealer Management Systeem Incadea. Van Kouwen is hiermee, na Gomes en Automotions, de derde gebruiker van Incadea die deze oplossing implementeert.

Met de oplossing van WhiteVision worden de inkomende facturen van Van Kouwen gedigitaliseerd, gematched met de betreffende inkooporders en vervolgens automatisch verwerkt in Incadea, het Dealer Management Systeem op basis van MS Dynamics NAV van WhiteVision partner NORRIQ. Naast scannen en herkennen (OCR) van papieren inkoopfacturen, verwerkt Van Kouwen ook de facturen die per e-mail binnenkomen met de WhiteVision oplossing.

Van Kouwen Automotive is een dealerholding met 9 vestigingen in de regio Groot Amsterdam. Zij vertegenwoordigen een 6-tal merken waaronder Opel en Alfa Romeo. Daarnaast hebben zij een eigen schadebedrijf. Met in totaal 145 medewerkers bedient Van Kouwen meer dan 24.000 klanten en behoort hiermee tot de top 20 van autobedrijven in Nederland.

 

Bron: Whitevision