“Urfruit is een platte organisatie welke nauw samenwerkt met haar partners. Een goede beheersing van de informatiestromen is hierbij cruciaal. De meeste softwareprogramma’s sluiten niet optimaal aan bij de hectiek van onze sector. Daarnaast vergt werken met supermarkten  een volledige traceability van het fruit. Hiervoor is een AGF systeem uitermate geschikt”,

aldus Mark Vernooij om aan te geven waarom ze op zoek waren naar goede AGF software.Profix IT Solutions“Urfruit heeft uiteindelijk gekozen voor Profix vanwege het persoonlijke contact. Daarnaast krijgen we de beschikking over het volledige softwarepakket. Profix AGF is overzichtelijk en beantwoordt aan de wensen voor een goed automatiseringssysteem.”

Urfruit
Urfruit heeft een nauwe samenwerking met een groep telers, die in totaal  boomgaarden van in 2014 280ha en nu in 2015 al ruim 400 hectare in zowel Nederland als België vertegenwoordigen. Samen met hun partners zijn ze gericht op flexibiliteit, kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid.

Profix IT Solutions
Profix IT Solutions (Breda) is al meer dan 25 jaar actief in de automatisering van bedrijven. Het belangrijkste product hierbij is de Profix AGF-handelssoftware. Veel importeurs, exporteurs en groothandelsbedrijven in de AGF zijn hiermee in de loop der jaren naar tevredenheid geautomatiseerd.

Bron: Profix -IT