UNIT4 helpt Singapore Institute of Management bij het beheren van dynamische zakelijke behoeften en het verminderen van administratieve uitgaven

Het Singapore Institute of Management (SIM) heeft gekozen voor UNIT4 Agresso, een volledig geïntegreerd ERP-systeem dat speciaal is ontworpen voor dynamische organisaties die met continue verandering te maken hebben. Door het automatiseren en stroomlijnen van de financiële gegevens, helpt deze software het aantal complexe processen te verminderen. Met Agresso kan SIM zowel de operationele ondersteuning als ook het strategisch management van de administratieve processen beter en efficiënter inrichten.

Het Singapore Institute of Management is in 1964 als non-profit organisatie opgericht en was een spin-off van The Singapore Economic Development Board. Sinds de oprichting is SIM uitgegroeid tot de grootste aanbieder van tertiair onderwijs en professionele trainingen in het land. De SIM Group levert zijn diensten via drie verschillende platformen: SIM University, SIM Global Education en SIM Professional Development.

De SIM Universiteit is de grootste private universiteit van het land en huisvest momenteel meer dan 14.000 studenten. SIM Global Education omvat een partnership met verschillende buitenlandse top universiteiten. Dit geeft de studenten de mogelijkheid om een academische opleiding te volgen in het buitenland. Hierbij hebben ze keus uit meer dan vijftig verschillende programma’s. SIM Professional Development biedt een brede selectie van professionele trainingen geschikt voor het bedrijfsleven.

“We zijn erg trots op deze samenwerking”, zegt Chua Weng Foo, CEO UNIT4 Asia Pacific. “Wij geloven dat onze software organisatie ervoor zorgt om op een zelfstandige en duurzame manier om te gaan met veranderingen. Hierdoor worden onderwijsinstellingen flexibeler, efficiënter en innovatiever. Organisaties die niet bereid zijn te investeren in flexibele, geïntegreerde systemen krijgen vroeg of laat problemen om te voldoen aan de behoeften van de markt. Dit is slecht voor de concurrentiepositie.”

Met het in gebruik nemen van Agresso voegt SIM zich bij een grote, internationale gemeenschap die is gespecialiseerd in hoger onderwijs. Dit biedt ze de kans om kennis en ervaringen te delen met enkele van de beste universiteiten ter wereld. Op dit moment maken meer dan 400 verschillende nationale en internationale onderwijs- en onderzoeksinstellingen gebruik van de software-oplossingen van UNIT4.

Bron: Unit4