Unit4 CuraUnit4 verstevigt de focus op de Nederlandse gezondheidszorg en breidt de teams business development en sales uit. Ingrid van der Hoek is aangesteld als business development manager en het salesteam is versterkt met Wilco van Dijk, Jurgen Reimert en Liesbeth Stegehuis.

Unit4 ziet de Nederlandse gezondheidszorg als één van de belangrijkste markten met een grote groeipotentie. Unit4 bedient vooral zorgorganisaties in de Verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) en gehandicaptenzorg. Dit zijn dynamische marktsegmenten die steeds meer investeren in digitale oplossingen voor het ondersteunen van cliënten en het faciliteren van samenhangende zorg.

Meer dan 150 zorgorganisaties maken gebruik van oplossingen van Unit4. Met de uitbreiding van de teams sales en business development wil Unit4 relaties met bestaande klanten intensiveren en nieuwe zorgorganisaties aantrekken. Ingrid van der Hoek en Wilco van Dijk hebben beide een lange en brede ervaring met de combinatie gezondheidszorg en ICT.

Ingrid van der Hoek over haar aanstelling bij Unit4:

“Het is inspirerend om aan de slag te gaan bij een organisatie met de kernwaarde ‘in business for people’, die de komende jaren sterk met klanten wil meegroeien. Als business development manager ga ik mij in eerste instantie richten op klanten die op zoek zijn naar een ICT-partner met kennis van de zorgorganisaties. Ik ken de behoeften van raden van bestuur in de zorg en het is een persoonlijke drive om samen met hen na te denken over oplossingen die een bijdrage leveren aan de ambities en doelstellingen van zorgorganisaties.”

Bron: Unit4