ISAE 3402Unit4 heeft ISAE-certificeringen behaald voor zijn salarisadministratiedienstverlening (ISAE 3401 Type II), salariscloudomgeving (ISAE 3401 Type II) en salarissoftware (ISAE 3000). AuditConnect heeft de beoordeling gedaan.

De ISAE 3402 Type II-certificering laat zien dat de bedrijfsprocessen rond Unit4 Managed Payroll Services zodanig zijn ingericht dat opnieuw is voldaan aan de beheersdoelstellingen. De Unit4 Salaris Cloud heeft dit jaar voor het eerst de ISAE 3402 Type II-certificering ontvangen. Die houdt in dat de informatiebeveiliging en het IT-management voldoen aan de criteria. De getroffen beheersmaatregelen zijn geïmplementeerd en hebben effectief gewerkt in 2014.

De software Unit4 Personeel & Salaris (versie 15.1) voldoet aan strenge criteria volgens ISAE 3000. AuditConnect stelt dat ‘het ontwikkelproces rond het softwarepakket Unit4 Personeel & Salaris 15.1 op een dermate wijze is ingericht, dat een juiste verwerking van wijzigingen in de software is gewaarborgd en uitgifte van updates en releases op een beheerste wijze plaatsvindt’.

Aldo Veenstra, de verantwoordelijke directeur van Unit4, over de behaalde certificering:

“We zijn er trots op dat we wederom het ISAE 3402 Type II-certificaat hebben ontvangen voor onze Managed Payroll Services. Ook onze Salaris Cloud is voorzien van het ISAE 3402 Type II-certificaat. De certificeringen zijn het bewijs dat de controleprocessen, informatiebeveiliging en beheersmaatregelen voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van onze salarisdienstverlening én cloudoplossing effectief zijn.”

Bron: Unit4