Unit4Partnership met grootste IT-bedrijf van Noorwegen geeft invulling aan groeiambities

Het Noorse IT-bedrijf EVRY gaat het ERP-pakket UNIT4 Agresso aanbieden aan organisaties in de financiële en bancaire sector. Hiermee wordt EVRY de grootste partner van UNIT4 op de financiële markt van Scandinavië. Verzekeringsmaatschappij The Storebrand Group is de eerste klant die uit de samenwerking is ontstaan.

The Storebrand Group is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Noorwegen en heeft  1,8 miljoen klanten in Noorwegen en Zweden. Storebrand verwacht dat Agresso bijdraagt aan het sneller beschikbaar stellen van informatie, wat bijdraagt aan een betere besluitvorming binnen de organisatie. “Het systeem geeft ons de mogelijkheid flexibel te zijn zodat we snel in kunnen spelen op veranderingen”, aldus Knut Georg Arnø, Hoofd financiële administratie bij Storebrand.

“De twintig jaar ervaring die EVRY heeft met het implementeren van Agresso in combinatie met zijn expertise in de financiële sector is erg belangrijk geweest bij de keuze voor het ERP-systeem van UNIT4. Dit vergroot de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk.”

De samenwerking tussen EVRY en UNIT4 ligt in het verlengde van UNIT4’s missie om meer samen te werken met partners. Doel is om zo sneller wereldwijde groei te realiseren en klanten nog betere dienstverlening te kunnen bieden.

Bron: Unit4