UNIT4 heeft met de aanstelling van Peter Simons als directeur Australië en Nieuw-Zeeland officieel zijn intrede gedaan op de Australische markt. Na eerder al samengewerkt te hebben met verschillende gespecialiseerde distributeurs uit de regio, zet UNIT4 nu definitief voet op Australische bodem. Met deze stap wil UNIT4 zijn lokale klantenbestand verder uitbreiden. Het regionale hoofdkantoor wordt gevestigd in Sydney.
Om het lokale klantenbestand verder uit te breiden, werkt UNIT4 samen met de gespecialiseerde distributeurs: Agresso Pty Limited, Connexxion Business Solutions en S1 Consulting & Software Services Pty Ltd (S1).

Deze partners vormen een belangrijke schakel in het succesvol introduceren van de producten van UNIT4 op de Australische markt. Ook gaan zij diensten leveren rondom deze producten. Samen hebben deze partners een lokaal klantenbestand dat bestaat uit meer dan dertig bedrijven. Tot dit klantenbestand behoren onder andere de regering van de provincie Queensland, het Openbaar Ministerie, Kinetic IT en Save the Children.
Peter Simons heeft vijftien jaar ervaring in de Australische IT-sector. Hij is verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand in Australië en Nieuw-Zeeland. In Australië biedt UNIT4 onder meer het ERP-pakket UNIT4 Agresso en de financiële management-oplossing UNIT4 Coda aan. Daarnaast wil UNIT4 het aanbod van shared services-oplossingen in Australië verder uitbreiden.

“Onze relaties met Agresso Pty Ltd, Connexxion en S1 Consulting vormen de sleutel tot succes in deze regio”, legt Simons uit. “We zijn vastbesloten om onze bestaande klanten in de regio de kwaliteit te leveren die ze van ons en onze partners verwachten. De Australische markt heeft een enorm potentieel”, vervolgt hij. “Wij maken hier graag deel van uit. Het openen van een lokaal hoofdkantoor is hierbij slechts de eerste stap. We gaan ons met onze producten voornamelijk richten op de overheid, het hoger onderwijs, non-profit organisaties en de commerciële sector.”

 

Bron: Unit4