Unit4
UNIT4 introduceert fiscale cloud software ter ondersteuning van fiscale aangifte- en advieswerkzaamheden bij zowel kleine, middelgrote als grote accountants- en administratiekantoren. Kenmerkend van de software is het gebruiksgemak in combinatie met uitgebreide analyse- en adviesmogelijkheden. UNIT4 Fiscaal Gemak is ontstaan uit een exclusieve samenwerking tussen UNIT4 Accountancy en JSKS Software-ontwikkeling.

UNIT4 Fiscaal Gemak wordt vanuit een gecertificeerd datacenter beschikbaar gesteld. De cloud software is intuïtief in gebruik en werkt naadloos samen met andere UNIT4-software. Daarnaast biedt UNIT4 koppelfaciliteiten voor externe applicaties aan.

De accountancymarkt verwacht dat de nieuwe generatie software vanuit de cloud beschikbaar is. Met het oog hierop is JSKS Software-ontwikkeling twee jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van fiscale software in de cloud. Ruim 1.000 kantoren werken met deze software ‘Fiscaal Gemak’.

De exclusieve samenwerking met JSKS Software-ontwikkeling past in de strategie van UNIT4 om te transformeren naar een op de cloud gefocust bedrijf dat software maakt voor organisaties waarin de mens centraal staat. Wat betreft softwareontwikkeling ligt de nadruk op gebruiksgemak gecombineerd met uitgebreide functionaliteiten,
device onafhankelijk gebruik en beschikbaarheid in de cloud. UNIT4 Fiscaal Gemak voldoet aan deze criteria.

Herman de Jonge, directeur UNIT4 Accountancy: “We zijn blij met de samenwerking met JSKS Software-ontwikkeling. Ze bieden een unieke combinatie van fiscale kennis en expertise in het ontwikkelen van cloudapplicaties. Met UNIT4 Fiscaal Gemak kunnen we de volledige markt een fiscale cloudapplicatie bieden die gebruiksvriendelijk en functioneel rijk is en daarnaast integreert met onze overige accountancysoftware. De samenwerking met JSKS Software-ontwikkeling past goed in onze strategie om al onze accountancysoftware vanuit de cloud aan te bieden.”

Ruud van der Kruk, partner JSKS Software-ontwikkeling: “UNIT4 is een ideale partij om mee samen te werken vanwege de diepgaande kennis van de accountancymarkt en de behoeften van de gebruikers. We zijn verheugd dat wij samen met UNIT4 een toekomstgerichte fiscale cloudoplossing kunnen ontwikkelen die voor elk kantoor – groot of klein – geschikt is. De fiscale software krijgt frequente updates vanuit gewijzigde wet- en regelgeving. Onze klanten ervaren het als groot voordeel dat het updaten centraal gebeurt en dat zij hier geen omkijken naar hebben.”

Kijk voor meer informatie over UNIT4 Fiscaal Gemak op  http://www.unit4fiscaalgemak.nl