UNIT4 levert consultancy en implementatie van het enterprise IT cloud-portfolio van ServiceNow.

UNIT4 is een samenwerking aangegaan met ServiceNow, leverancier van enterprise IT cloud-oplossingen. Met ServiceNow kunnen organisaties snel hun IT- en andere bedrijfsprocessen consolideren en automatiseren. De bedrijfssoftwareleverancier is nu een gecertificeerde implementatie- en consultancypartner van ServiceNow.

Veel organisaties maken gebruik van versnipperde en verouderde IT-systemen voor IT service management. ServiceNow levert een IT Service Automation-portfolio dat deze verschillende systemen consolideert en automatiseert. ServiceNow is niet alleen een centraal platform voor ITSM, maar kan ook eenvoudig worden uitgebreid voor de automatisering van andere bedrijfsprocessen. Organisaties kunnen daarmee de dienstverlening door hun IT-afdeling verbeteren en efficiënter inrichten. Omdat ServiceNow in de cloud draait, zijn investeringen minimaal en de kosten voorspelbaar.

Jack van de Velde, directeur UNIT4 IT Solutions: “UNIT4 is altijd op zoek naar een competitief voordeel voor haar klanten. Door deze samenwerking met ServiceNow kunnen we onze klanten een tool bieden waarmee ze proactief IT service management kunnen toepassen. De flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid van ServiceNow sluit, net als de cloud-gebaseerde technologie, naadloos aan bij onze visie; het aanbieden van technologie en oplossingen die snel en kosteneffectief zijn aan te passen aan veranderingen. Om deze samenwerking aan te kunnen gaan, heeft UNIT4 IT Solutions flink geïnvesteerd in de certificering van het team van ITSM-consultants. Zij kunnen nu adequaat hoogwaardige consultancydiensten en ondersteuning bieden en ServiceNow-implementaties begeleiden.”

Richard Poolman, regional director van ServiceNow Benelux: “UNIT4 heeft de afgelopen jaren een brede expertise opgebouwd op het gebied van Service Management en is zo voor ons direct een zeer ervaren partij voor de Nederlandse markt. Daarnaast hecht UNIT4 net als ServiceNow veel waarde aan flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid, met een sterke focus en positie op het gebied van de migratie van traditionele IT-systemen naar de cloud.”