Het nieuwe jaar gaat positief van start met de ondertekening van een partnerovereenkomst tussen Stichting Transvorm en AFAS Software. De partijen bundelen daarmee hun gezamenlijke kennis en netwerk richting de werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Stichting Transvorm werkt sinds 2011 met het volledige softwarepakket van AFAS en onderstreept op basis van ervaring de meerwaarde van de software voor Transvorm en voor de aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties.

Piet Verrijt, bestuurder van de stichting: “Transvorm heeft in 2011 na gedegen onderzoek gekozen voor de software van AFAS en is erg tevreden over de flexibiliteit en integraliteit die het systeem biedt, van relatiebeheer tot financiën. Ik zie de meerwaarde in het softwarepakket voor organisaties aangesloten bij de stichting en kijk daarom uit naar de samenwerking.” Leo Koppelaar, commercieel directeur van AFAS Software: “Deze partnerovereenkomst biedt ons de kans om organisaties in Brabant te laten zien dat het anders kan, met als doel betere zorg en welzijn.

Stichting Transvorm: sterk in netwerken voor Zorg & Welzijn

Transvorm is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector zorg en welzijn in Noord-Brabant. Voor en met de aangesloten organisaties werkt Transvorm aan een regionale aanpak van vraagstukken op het gebied van strategisch arbeidsmarktbeleid, personeelsbeleid en opleiding.

Partners van Stichting Transvorm

In aanvulling op haar eigen activiteiten en diensten sluit Transvorm overeenkomsten met externe partners die producten en diensten aanbieden die inhoudelijk interessant zijn en toegevoegde waarde bieden voor zorg- en welzijnsorganisaties. Op het digitale partnerplein vinden zorginstellingen bij partners van Transvorm antwoord op actuele vraagstukken.

Klanten in Brabant

De afgelopen jaren is het aantal zorg- en welzijnsorganisaties uit Brabant die voor AFAS kiezen, sterk gegroeid. Zo hebben niet alleen het Catharina Ziekenhuis, Stichting GGzE, Korein en de Lumens Groep uit Eindhoven voor AFAS gekozen, maar ook de St. Anna Zorggroep in Geldrop, het Jeroen Bosch ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch, RIBW Brabant en Stichting Amarant in Tilburg.

 

Bron: AFAS