E-Archiving Deze oplossing biedt alle bedrijven de mogelijkheid om documenten in een beveiligde omgeving op te slaan. Wanneer het snel, moeiteloos en veilig is om documenten beveiligd op te slaan of terug te halen vanuit een lokale dataopslag of Cloud archief, zijn bedrijven in staat hun kosten aanzienlijk te verlagen en de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

E-Archiving omvat het opslaan en het terughalen van documenten van- en naar een beveiligd systeem. Deze opslag is gefaciliteerd door de TIE Kinetix E-Archiving oplossing en is beveiligd in de zin dat alle documenten beveiligd zijn opgeslagen en niet meer kunnen gewijzigd nadat de documenten zijn opgeslagen. De documenten kunnen alleen worden teruggehaald en bekeken door de eigenaar of ontvanger van de documenten. Dit is in vele landen wettelijk verplicht.

TIE Kinetix streeft ernaar om het gebruik van papieren documenten zoveel mogelijk te minimaliseren en gebruikers in staat te stellen belangrijke informatie online op te slaan via de E-Archiving oplossing. De oplossing wordt zowel in Licentie als Software-as-a-Service (SaaS) aangeboden.

Als het aankomt op documenten zoals elektronische facturen (E-Invoice), dienen bedrijven zorgvuldig te evalueren hoe de documenten worden opgeslagen en alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen op het gebied van beveiliging te hebben georganiseerd. Alle bedrijven zijn wettelijk verplicht financiële documenten te archiveren voor controle. Door de introductie van E-Archiving, kan TIE Kinetix een online en offline service aanbieden die de integriteit en authenticiteit van deze documenten waarborgt, zoals vereist door de wet.

Brian Tervo, Chief Operating Officer bij TIE Kinetix:

“Met de enorme hoeveelheid data-inbraken in de afgelopen tijd, moeten ondernemers uiterst zorgvuldig zijn met het opslaan en archiveren van informatie. In het bijzonder documenten die cruciale, financiële gegevens of persoonlijke informatie bevatten. Het ontwikkelen van een veilige oplossing, zoals E-Archiving, is een noodzaak in alle zakelijke processen. Het verstrekken van klanten met een eenvoudig te gebruiken, internationale, beveiligde online opslag die de kernactiviteiten beschermt en kosten bespaard is een win-winsituatie voor klanten.”

Bron: TIE Kinetix