Online community zorgt voor eenvoudige integratie van cloudgebaseerde en lokale documentprocessen; stimuleert zakelijke groei voor VAR’s en systeemintegratoren

Tie kinetix en objectif lune lanceren connected business networkTIE Kinetix (EURONEXT AMSTERDAM: TIE) en Objectif Lune hebben tijdens de Microsoft Convergence 2015 de lancering aangekondigd van het Connected Business Network, een cloudgebaseerde community die het opzoeken en naadloos uitwisselen van documenten voor bedrijven vergemakkelijkt.

Omdat 80% van alle transacties nog altijd op papier wordt uitgevoerd, blijft de uitwisseling van B2B-documenten voor veel bedrijven een langzaam en kostbaar proces. Het doel van het Connected Business Network is het verbeteren van de efficiëntie en het verlagen van de kosten van het beheren, opslaan en delen van documenten door naadloze toegang en uitwisseling van elektronische documenten tussen bedrijven die lid zijn mogelijk te maken. Het netwerk richt zich op vijf sleutelgebieden van B2B-integratie:

  • eFactureren: bedrijven helpen het volledige factureringsproces elektronisch te stroomlijnen met alle vereiste processen, juridische vereisten, opslag en elektronische handtekeningen.
  • eDocs: een veilige en betaalbare manier om elektronische documenten te verzenden die gewoonlijk worden afgedrukt, gefaxt of gemaild door klanten te voorzien van standaardindelingen die automatisch kunnen worden geïmporteerd in bedrijfssystemen.
  • eTablet: in een wereld waarin de dagelijkse interacties bijna volledig mobiel zijn, zijn er nog steeds veel bedrijven die gegevens die in het hele bedrijf nodig zijn vastleggen op papieren formulieren. Met de eTablet-oplossing kan ieder type document beveiligd worden geautomatiseerd en weergegeven op een tablet of mobiele telefoon en kunnen ook handtekeningen elektronisch worden vastgelegd.
  • eArchiving: de eArchive-oplossing biedt een eenvoudig en beveiligd proces voor elektronische opslag waarmee binnenkomende en uitgaande documenten op een nauwkeurige manier worden opgeslagen zodat ze goed beschikbaar zijn voor ophaal-, herstel- en auditprocessen.
  • EDI: uitwisseling van verschillende soorten elektronische documenten binnen uw hele bedrijfsnetwerk van handelspartners via elektronische gegevensuitwisseling (Electronic Data Exchange of EDI). Het Connected Business Network ondersteunt alle beveiligde soorten communicatie en voldoet volledig aan de wereldwijde EDI-normen voor alle bedrijfstakken.

Naast het stroomlijnen van elektronisch documentbeheer voor aangesloten klanten, geeft het Connected Business Network VAR’s (Value Added Resellers) en systeemintegratoren (SI’s) de gelegenheid om wereldwijd nieuwe contacten te leggen en nieuwe zakelijke kansen te vinden door samen te werken en deel te nemen aan de community. Lidmaatschap schept kansen op economisch voordeel via referenties en royalty’s op grond van de activiteiten van klanten in de community.

“De overstap van papier naar digitale documentuitwisseling was vroeger een complexe kwestie, die vaak specifieke technische expertise en gespecialiseerde apparatuur vereiste. Het Connected Business Network biedt een eenvoudige en volledig nieuwe manier om cloudgebaseerde integratieservices te gebruiken. De uitwisseling van documenten tussen bedrijven gaat daardoor veel sneller en wordt stukken goedkoper. TIE Kinetix is erg enthousiast over de landering van het Connected Business Network samen met onze partner Objectif Lune. Deze community heeft een enorm waardepotentieel voor de deelnemers aan de community en biedt tal van nieuwe kansen omdat VAR’s en SI’s over de hele wereld willen inspelen op de overstap van zakelijke processen naar de cloud.”

, zegt Brian Tervo, Chief Operating Officer bij TIE Kinetix.

Mike Beard, Director of Sales, Objectif Lune.

“Het is echt een voorrecht te werken in deze tijd met zijn talrijke nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de cloud en digitale integratie. De overstap naar de cloud heeft een enorm zakelijk potentieel, maar vereist ook veel voorbereiding en ondersteuning. We zijn daarom erg enthousiast deel uit te maken van het Connected Business Network, een community die de cloud en digitale documentuitwisseling beschikbaar gaat maken voor talloze nieuwe gebruikers en ze gaat helpen hun processen verder te verbeteren en groei te bevorderen.”

Meer informatie over het Connected Business Network en het lidmaatschap ervan:www.connectedbusinessnetwork.com