ThinkwiseW.E.C. Lines tekende vorige week in Rotterdam een contract met Thinkwise voor het moderniseren van hun bestaande ERP-software.

ERP-software vernieuwen
De bestaande specifieke ERP bedrijfssoftware die alle processen ondersteunt om containers wereldwijd veilig en snel te vervoeren, voldoet niet meer aan de huidige eisen en sluit niet aan op de hedendaagse technologieën. Met de nieuwe software kan W.E.C. Lines snel aanpassingen doorvoeren. De managementinformatie is geïntegreerd, aparte Excel bladen met managementinformatie zijn verleden tijd. Er is altijd aansluiting op nieuwe technologieën omdat de software technologisch (en ook functioneel) niet veroudert.

Slimme software
“Tijdens de acquisitiefase heeft Thinkwise met de demo op maat het bewijs geleverd dat zij kunnen omgaan met onze complexe bedrijfsprocessen. Dankzij de slimme software-oplossing van Thinkwise veroudert onze software nooit meer en zijn wij klaar voor de toekomst”, vertelt de heer Norman Arnott, company secretary, bij W.E.C. Lines.

Snel resultaat
Ook Rob Stoffelsen, business development specialist bij Thinkwise geeft aan dat W.E.C. Lines en Thinkwise uitstekend bij elkaar passen. “Wij zijn allebei continu bezig met innovaties. W.E.C. Lines heeft veel ideeën voor de vernieuwing en verbeteringen van hun processen om hun klanten nog beter te bedienen. Deze ideeën betekenen kostenbesparing, tijdswinst en continuïteit. Met Thinkwise worden deze ideeën snel realiteit”.

Bron: Thinkwise