Sultan CRM, bouwer van het enige Nederlandse relatiebeheer systeem, gaat een vruchtbare samenwerking aan met DR3DATA die de meest uitgebreide en actuele B2B database van Nederland heeft.

Hierdoor ontstaat een uniek product: een CRM systeem gevuld met contacten waaraan 90 specifieke kenmerken toegevoegd kunnen worden waardoor scherpere selecties en analyses mogelijk zijn. Zo haal je meer rendement uit prospects en relaties!

Sultan CRM

SultanCRMSultan biedt haar CRM systeem op maat aan. Dit is uniek in Nederland omdat de uitsluitend buitenlandse leveranciers van relatiebeheersystemen standaard pakketten aanbieden. De maatwerk oplossing van Sultan zorgt er juist voor dat het CRM pakket naadloos aansluit op de behoefte en wensen van de klant. Geen wachttijden om functionaliteiten door te laten voeren tijdens geplande releases, maar direct aanpassingen on demand.

Doordat de opbouw van Sultan CRM gebaseerd is op MS Office, is het zeer gebruiksvriendelijk. De standaard analysetool maakt het mogelijk om goed te monitoren of het systeem juist wordt gebruikt zodat een optimaal resultaat bereikt wordt. Door de koppeling met Social Media als LinkedIn kunnen niet alleen gegevens in de database up-to-date gehouden worden, het maakt het ook mogelijk om direct te communiceren via die kanalen!

DR3DATA

Door de service van DR3DATA toe te voegen aan het CRM systeem, kunnen klanten hun bestaande database aanvullen, opschonen en voorzien van unieke (marketing)kenmerken. Hierdoor is het mogelijk om klanten effectief te binden of te reactiveren doordat bekend is wie de meest kansrijke prospects zijn en hoe ze bereikt kunnen worden. Met deze dataverrijking wordt een maximaal rendement bereikt op sales- en marketingactiviteiten en verloopt communicatie efficiënter dan ooit.

Bron: DR3DATA