Scheidend directeur van InterShift Jan Piet Mourits en zijn compagnon Arjen Jilsink hebben het CRM-pakket I-CRM overgedragen aan de Solipsisgroep.Effectief relatiebeheer met iCRM I-CRM is een Customer Relationship Management tool die voornamelijk gebruikt wordt binnen de technische -en bouwnijverheidsector. Deze CRM-oplossing is in het bijzonder geschikt voor technische bedrijven die met meerdere partijen werken en kent een sterke documentmanagementfunctie. Alle correspondentie inclusief de contracten, bijvoorbeeld in pdf-formaat, worden eenvoudig in een relatiekaart opgeslagen en zijn snel opvraagbaar

Wim J.N. Buitenhuis, algemeen directeur van de Solipsisgroep:

“De software is zeer stabiel en snel waardoor klanten er goed mee kunnen werken. De ICT-medewerkers van Solipsis Managed Services te Zaltbommel gaan per direct de klanten/gebruikers van I-CRM support verlenen.”

Jan Piet Mourits:

“We zullen gezamenlijk zorg dragen voor een vlekkeloze overgang van onze ondersteuning naar die van Solipsis Managed Services. InterShift blijft vanuit InterShift Planning B.V. de Nederlandse zorgmarkt bedienen met zijn planning- en roostertool.”

Bron: Solipsis