Software selectiehulp: eenvoudig, efficiënt en betrouwbaar

In business software (ERP, Financieel, HRM, CRM, BI, BPM, etc.) selectietrajecten is het altijd de grootste uitdaging om

In business software (ERP, Financieel, HRM, CRM, BI, BPM, etc.) selectietrajecten is het altijd de grootste uitdaging om een oplossing te selecteren die in zeer grote mate past bij de eisen van de onderneming. In de praktijk zien we geregeld dat desondanks dergelijke trajecten vaak mislukken, om dat er grote concessies gedaan moeten worden door de organisatie om het geselecteerde systeem in gebruik te kunnen nemen, al dan niet met navenante kosten voor maatwerk of sub-optimaal gebruik.

Met de onze selectiehulp kunt u deze gevaren minimaliseren. U kunt gratis een profiel aanmaken en vervolgens gebruik maken van onze zeer gedetailleerde templates voor het samenstellen van uw Programma van Eisen. Heeft u uw eisen gereed, zie direct welke oplossingen matchen met dit profiel. U kunt vervolgens van die oplossingen waar u meer over wilt weten, met een maximum van 20 oplossingen, een zogenaamd favorietenrapport aan te vragen.

Het selectietraject stopt hier voor ons niet! Het platform biedt u de unieke mogelijkheid om de volgende stappen in het selectietraject ook te zetten; U kunt een tender starten en met behulp van de templates kunt u snel en efficiënt de verschillende offertes en prijsopgaven met elkaar vergelijken.

Aarzel niet langer en start direct uw zoektocht naar een nieuwe software-oplossing passend bij uw zoekprofiel!