Kunt u zich dat voorstellen? Een consequent uitgevoerde software selectie van opstellen van programma van eisen tot en met een betrouwbaar contract in nog geen 6 maanden? Een solide basis voor besluitvorming al na 4 maanden?

Met de IT-Matchmaker wordt dit ook mogelijk voor die organisaties voor wie software pakket selectie geen alledaagse bezigheid vormt.

Afhankelijk van uw kennis en ervaring en/of de fase waarin uw project zich bevindt gebruik maken van onze gedegen en betrouwbare aanpak en toolbox.

IT-Matchmaker Select

Beschrijf aan de hand van onze checklists uw project. Op gestructureerde wijze wordt u gevraagd aan te geven, wat voor software oplossing u zoekt; welke belangrijke (algemene) functionele eisen stelt u aan de oplossing? Welke eisen stelt u aan de leverancier? Met één druk op de knop ziet u – in willekeurige volgorde – welke oplossingen het best passen bij uw (grove) eisen.

Wilt u meer in detail? Maak dan een (gratis) account aan op de IT-Matchmaker en krijg :

  • toegang tot onze uitgebreide checklists met functionele en technische eisen, zodat u uw project nader kunt speciferen en een nauwgezettere match kunt maken;
  • de oplossingen die matchen aan uw gedetailleerdere eisen overzichtelijk gerangschikt op uw scherm;
  • de mogelijkheid om een gedetailleerde GAP-analyse uit te voeren tussen wat u zoekt en leveranciers aanbieden meer informatie aan te vragen over de oplossingen die het best passend zijn via een zogenaamd Top-20 rapport.

IT-Matchmaker Compact: Self Service Software Selectie

Op zoek naar de best passende software oplossing? Zelf een team met professionals in huis, maar nog geen efficiënte aanpak die gestructureerd leidt tot een goed onderbouwde keuze met een betrouwbaar contract?

Maak dan nu gebruik van onze IT-Matchmaker Compact oplossing. Wij bieden u onze volledige aanpak en toolbox aan, met enige telefonische hulp vanuit ons team wanneer u vragen heeft of even wilt sparren.

Met de IT-Matchmaker Compact heeft u toegang tot:

  • de marktanalyse met alle functionaliteiten;
  • Onze standaard uitgebreide requirement template die u zelf kunt aanvullen en/of aanpassen naar uw project en waarin u de diverse eisen kunt prioriteren;
  • de tendermodule, waarmee u software leveranciers die passen bij uw software project kunt uitnodigen (in één of meerdere rondes) online een aanbieding te doen op uw project;
  • de toolbox waarmee u de verschillende aanbiedingen efficiënt maar gedegen kunt analyseren en beoordelen;
  • de contractreview;
  • ons team met experts die u met raad en daad terzijde staan wanneer u dat wilt.

IT-Matchmaker Professional

Heeft u zelf niet de expertise in huis om een software selectie project uit te voeren? Kies dan voor de IT-Matchmaker Professional.

Onze consultants begeleiden u in het gehele project van marktanalyse tot en met de contractonderhandelingen en desgewenst ook bij de implementatie.