IT-Matchmaker®: Gedegen – Betrouwbaar – Efficiënt

Moeilijk voor te stellen? Een consequent en gestructureerd software selectietraject van opstellen van programma van eisen tot en met de contractering van een oplossing in minder dan 6 maanden?

Een solide basis voor de investeringsbeslissing al binnen 4 maanden?

Start direct, maak uw persoonlijke zoekprofiel aan en zie direct welke oplossingen hiermee matchen!

Start direct, maak uw persoonlijke zoekprofiel aan en zie direct welke oplossingen hiermee matchen!

Met de IT-Matchmaker® is het mogelijk, zelfs voor die organisaties voor wie het selecteren van bedrijfssoftware geen “day-to-day” business is.

Scope

IT-Matchmaker® (www.it-matchmaker.nl) ondersteunt u in elke fase van het software selectieproces; van een gedegen marktoverzicht tot een diepgaand inzicht in de beschikbare oplossingen tot aan de tendering, en biedt u hierbij een solide en betrouwbare basis voor een goed contract met de geselecteerde leverancier.

 

Pakketselectie_fase_res

Modulaire  opbouw

De IT-Matchmaker® is modulair opgebouwd en u bepaalt zelf of u het gehele proces laat ondersteunen door de IT-Matchmaker® of dat u het alleen in een door geselecteerde fase ingezet wordt.

ITM_modules

 

 

 

Marktonderzoek met de IT-Matchmaker® –  oplossingen die een best fit hebben met uw organisatie

STAP 1

 U registreert u gratis op www.it-matchmaker.nl en maakt een individueel zoekprofiel aan. Met de hulp van de checklijsten van de IT-Matchmaker® beschrijft u uw project in een paar klikken.

STAP 2

 Met één druk op de knop genereert de IT-Matchmaker® voor u een ranking van de best passende oplossingen. Uw zoekprofiel wordt hierbij 1-op-1 gematched met de profielen van de aanwezige software oplossingen. Op hetzelfde moment worden ook de duizenden aanwezige referentie profielen geanalyseerd en in de matching resultaten aan u getoond, als extra indicatie voor u van de know-how en ervaring van de leverancier.

STAP 3

Maak gebruik van de ranking, de gedegen achtergrond informatie en de diepgaande analyses om uw favorieten samen te stellen. Vraag een gratis en individueel Top-20 rapport aan met alle informatie en de resultaten van uw analyses, getoond in heldere tabellen en diagrammen. Registratie is nodig om u ook in contact te kunnen brengen met de leveranciers die matchen met uw zoekprofiel.

Stap 4 Gedetailleerd zoekprofiel en opstarten tender

Specificatie van eisen – meer dan een boodschappenlijstje

 Een template voor het specificeren van eisen, welke is vastgesteld door alle relevante afdelingen waarborgt uw selectie beslissing. Tevens vormt een dergelijke template een zeer solide basis voor het contract met uw toekomstige software leverancier.

 Vind het wiel niet opnieuw uit

Met de goed geteste templates van de IT-Matchmaker voor het specificeren van uw eisen kunt u uw eisen t.a.v. een nieuwe software oplossing zeer gedetailleerd vastleggen, m.b.v. ca. 2.800 criteria. Dit zorgt niet alleen voor een gedegen beslissing, maar het vormt ook de basis voor een solide en meer dan redelijk contract met uw toekomstige leverancier.

Start nu direct met het zoeken van een software oplossing die het best past bij uw eisen!