4_stappen_ITM

In business software (ERP, Financieel, HRM, CRM, BI, BPM, etc.) selectietrajecten is het altijd de grootste uitdaging om een oplossing te selecteren die in zeer grote mate past bij de eisen van de onderneming. In de praktijk zien we geregeld dat desondanks dergelijke trajecten vaak mislukken, om dat er grote concessies gedaan moeten worden door de organisatie om het geselecteerde systeem in gebruik te kunnen nemen, al dan niet met navenante kosten voor maatwerk of sub-optimaal gebruik.

 

Met de onze selectiehulp, de IT-Matchmaker,  kunt u deze gevaren minimaliseren. In 4 eenvoudige stappen contracteert u de leverancier die de oplossing levert welke het best passend is bij uw zoekprofiel (omvang, functionele en technische eisen etc.).

Start nu direct met het zoeken van een software oplossing die het best past bij uw eisen!

Start nu direct met het zoeken van een software oplossing die het best past bij uw eisen!

  1. Maak een zoekprofiel aan met uw criteria t.a.v. een software oplossing;
  2. Vraag uw persoonlijke Top-20 rapport aan met meer informatie aan over die oplossingen die passen bij uw criteria;
  3. Start een online tender, met o.a. zeer gedetailleerde templates voor het samenstellen van uw (geprioriteerde) criteria en een kostenbegroting.
  4. Vergelijk de op het platform binnengekomen offertes en aanbiedingen op eenvoudige en transparante wijze; en maak de definitieve keuze.