Silver Solutions uit Rijswijk heeft afgelopen donderdag op de partner van het jaar verkiezing van Exact de Innovation Award gewonnen. Een deskundige vakjury van Exact nomineerde Silver Solutions uit een longlist van 13 kanshebbers voor deze prestigieuze award. De nominatie is gebaseerd op vernieuwing en doorontwikkeling, omzetpotentieel, inzetbaarheid en de adoptie in het partnerkanaal van Exact. Op het evenement was het na een pitch van Activium en Pink de beurt aan Andre Speek, technisch directeur van Silver, die de meer dan 250 aanwezigen op een charismatische wijze wist te overtuigen.

Het jury rapport van Exact over de winnaar:

“De kracht van Silver Solutions zit hem in het feit dat ook partners zonder eigen ontwikkelaars hun specifieke kennis met groot gemak naar apps kunnen vertalen. De jury waardeert de breedte en diepgang van deze innovatie en ziet vanwege de potentiele brede inzetbaarheid de kansen qua omzetbijdrage via het Silver Essence platform met vertrouwen tegemoet.”

Robert Browne: CEO van Silver:

“Silver is in essentie ‘The mother of business apps’. De erkenning vanuit Exact en het Exact partnerkanaal voor het innovatieve karakter van Silver Solutions en de waarde van het snel kunnen applificeren van business software is een enorme steun in de rug. We werken intensief samen met Exact om partners te activeren. Het is onze ambitie om elke cloud oplossing te voorzien van een Silveren randje. Dat doen we door Exact partners te helpen snel apps te maken voor Exact Online en de cloudoplossingen van Exact Business Solutions en deze in hoog tempo beschikbaar te maken in de appstore van Exact. Verder gaan onze partners klanten in het enterprise domein helpen om informatie en processen uit verschillende systemen samen te brengen in eenvoudige apps en portals die voor grote groepen gebruikers zonder systeemkennis snel te gebruiken zijn.”

Bron: Silver Solutions