Siemens PLM Software introduceert gratis dertigdagenlicenties voor Tecnomatix Jack software. Tecnomatix Jack is menselijke software om de ergonomie van het productontwerp te verbeteren en industriële taken te verfijnen vanaf de allereerste fases van het engineeringproces.

Met deze licentie stelt Siemens drie belangrijke digitale productieapplicaties beschikbaar die fabrikanten kosteloos kunnen verkennen en evalueren. Sinds eerder dit jaar biedt Siemens al gratis Plant Simulation en RobotExpert aan voor een proefperiode van dertig dagen. Plant Simulation is simulatiesoftware voor logistieke processen en materiaalstromen, RobotExpert is een eenvoudig te gebruiken oplossing voor robotsimulatie en offline program.

De voordelen en kenmerken van Tecnomatix Jack:

De oplossing verbetert de veiligheid en efficiëntie van de werkplek en vermijdt extra werk door het voortijdig analyseren van menselijke prestaties en de haalbaarheid daarvan Jack zorgt voor schaalbare menselijke figuren die lichamelijk en biologisch accuraat zijn Het is een uitgebreid pakket met analysetools voor ergonomie met geavanceerde houdingalgoritmes, die complexe werkplekomgevingen kunnen analyseren Het ondersteunt virtual reality motion capture hardware, inclusief Microsoft Kinect® voor Windows

Meer informatie

Tecnomatix Jack Overview

Bron: Siemens PLM Software