Nieuwe aanpak levert producten tot drie keer sneller

’s-Hertogenbosch – 17. June 2013

Siemens PLM Software start met een applicatie-gebaseerde aanpak voor het uitbrengen van nieuwe software. Het wordt voor fabrikanten daardoor eenvoudiger om de Teamcenter-software, het meest gebruikte digitale lifecycle management-systeem ter wereld, te implementeren.

De nieuwe aanpak scheidt de applicaties van Teamcenter zodat ze onafhankelijk zijn van een specifieke versie van het grotere Teamcenter-platform. As gevolg zijn nieuwe oplossingen tot drie keer sneller beschikbaar en zijn klanten in staat om de nieuwe toepassingen te implementeren zonder dat het platform een upgrade nodig heeft. Door deze versnelde implementatie kan er sneller rendement worden gehaald op hun PLM investering. Siemens kondigt tevens de nieuwste versie aan van het Teamcenter-platform: Teamcenter 10.

In het afgelopen jaar heeft Siemens een aantal toepassingen geïntroduceerd die nu te gebruiken zijn met meerdere versies van het Teamcenter platform. Het gaat om Briefcase Browser voor leveranciers integratie, Substance Compliance voor duurzaamheidsinitiatieven, Product Cost Management om kosten inzichtelijk te maken van het gehele productieproces en Quality Management met CAPA oplossing.

Bron: Siemens PLM Software