SD Worx Nederland en CTB Personele Systemen bundelen hun krachten in een joint venture en benaderen voortaan gezamenlijk de HRM- en salarismarkt onder de naam SD Worx. Daarnaast wordt CTB Administratie en Advies geïntegreerd in SD Worx Nederland. SD Worx verstevigt daarmee zijn positie als full-service aanbieder van HRM- en salarisadministratie op de Nederlandse en Europese markt.

De nieuwe organisatie – die verdergaat onder de naam SD Worx – heeft een omzet van meer dan 12 miljoen euro, 125 medewerkers en 135.000 loonberekeningen per maand.

SD Worx biedt een geïntegreerd aanbod van salarisadministratie, HRM en sociaaljuridisch advies, wat uniek is in Nederland.

“Door de krachtenbundeling met CTB Personele Systemen bieden we onze klanten een enorme meerwaarde. Zij kunnen meer dan ooit rekenen op innovatieve systemen én dienstverlening. We werken al bijna 15 jaar samen en hebben hierdoor een sterke basis om samen verder te gaan. Door de toevoeging van de salarisactiviteiten van CTB Administratie en Advies verwerft SD Worx tevens een prominente positie in de bouw en in aan de bouw gelieerde branches”,

aldus Mark Bloem, CEO van SD Worx in Nederland.

“Onze bedrijfsculturen zijn gelijkwaardig en we delen de ondernemersgeest die ervoor heeft gezorMark Bloem SDWorxgd dat we ieder afzonderlijk de afgelopen jaren sterk zijn gegroeid. Samen blijven we voor onze klanten investeren in state-of-the-art toepassingen – zoals Cobra HRM & Salaris – en een brede dienstverlening”,

aldus Rob Jeurissen, CEO van CTB Investments.

HRM-dienstenleverancier SD Worx levert salarisadministratie in 28 Europese landen in samenwerking met zijn partners van de Payroll Services Alliance.

Steven Van Hoorebeke SDWorxSD Worx heeft een zeer uitgesproken internationale groeistrategie. De joint venture met CTB Personele Systemen in Nederland past daarin. We zijn in Europa al de nummer 2 op het gebied van salarisadministratie. Deze positie willen we blijvend versterken, samen met ons kwalitatief marktleiderschap”

aldus Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group, die meerderheidsaandeelhouder is in deze joint venture.

Bron: SD Worx