SCOPE lanceert deze maand als eerste CRM-software ontwikkelaar een Kilometerregistratie App voor de iPhone. De ontwikkeling van de Kilometerregistratie App heeft geleid tot meer kennis en ervaring op het gebied van app-ontwikkeling. Met deze verworven competentie wil SCOPE haar dienst gaan uitbreiden met het aanbieden van bedrijfsklare en white label apps.

Aanbieden van bedrijfsklare en white label apps
SCOPE wil in de nabije toekomst naast het aanbieden van een klantspecifieke CRM-oplossing, ook de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van bedrijfsklare en white label apps. Een bedrijfsklare app houdt in, dat in opdracht van de klant een compleet nieuwe app wordt ontwikkeld. White label apps zijn voorontwikkelde standaard apps, welke kunnen worden aangepast naar de huisstijl en eventuele specifieke wensen van de klant. Met deze extra dienstverlening wil SCOPE een stap verder gaan in het bieden van een klantspecifieke totaaloplossing omtrent relatiebeheer. De realisatie van de Kilometerregistratie App heeft de ontwikkelaars van SCOPE veel kennis en ervaring opgeleverd omtrent native-app-ontwikkeling. Om deze kennis verder uit te breiden, zal SCOPE volgend jaar meer private label apps gaan uitbrengen.

Eerste private label iPhone app: De SCOPE Kilometerregistratie App
De SCOPE Kilometerregistratie App is de eerste private label iPhone app van SCOPE en komt naar verwachting 16 december beschikbaar in de Apple App Store. De Kilometerregistratie App is een uitkomst voor leaserijders of voor mensen die regelmatig zakelijke ritten maken met een privé- of bedrijfsauto.  De app registreert de ritten en het aantal gemaakte kilometers voor  woon-werk-, zakelijke of privé-ritten en voldoet aan de door de fiscus gestelde eisen voor kilometerregistraties. Met de app kan worden bespaard op bijtelling en administratieve rompslomp.

Try and buy
De SCOPE Kilometerregistratie App wordt gratis voor het registreren van de eerste tien ritten. Daarna kan een in-app aankoop worden gedaan van €4,49 voor de volledige versie. Naar verwachting wordt de Kilometerregistratie App volgend jaar ook uitgebracht voor Android systemen.

Bron: SCOPE