SCOPE marketing technology b.v. is opnieuw zelfstandig Microsoft Gold Partner geworden als  Independent Software Vendor (ISV).  Deze partnerstatus geeft aan dat SCOPE marketing technology b.v. het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft technologieën behaald heeft en daarmee tot de top 5% van het ecosysteem van Microsoft behoort.

De filosofie van SCOPE marketing technology b.v. is om CRM producten te maken die naadloos aansluiten op Microsoft producten zoals MS Word en MS Outlook en dat de SCOPE CRM producten optimaal functioneren in Microsoft omgevingen. Met de Microsoft Gold Competence ISV status geven zij extra invulling aan hun belofte.

Volgens Alexander Megens, o.a. verantwoordelijk voor partner management bij SCOPE marketing technology b.v., heeft het behouden van de Microsoft Gold Partner status als Independent Software Vendor een grote toegevoegde waarde: “met de vernieuwing van onze gold partner status laten wij aan onze klanten zien dat onze producten en enkele van onze bedrijfsprocessen door Microsoft van het hoogste niveau zijn bevonden”. Een kwaliteitsborging dus voor de klanten van SCOPE marketing technology b.v.