SAP heeft Ciber Nederland uitgeroepen tot Beste SAP Partner. Het jaarlijkse Partner Awards event is in het leven geroepen om de meest succesvolle partners te bekronen voor hun prestaties van afgelopen jaar. Ciber is zeer succesvol gebleken in het doorvertalen van de bedrijfsstrategie van klanten naar een excellente uitvoering en concrete bedrijfsresultaten. Hiermee helpt Ciber klanten optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de oplossingen van SAP bieden.

“We zijn erg trots op deze prestigieuze prijs. Het is een belangrijke erkenning van de professionaliteit van onze medewerkers, maar onderschrijft ook de wendbaarheid en flexibiliteit van Ciber als organisatie. Wij streven ernaar  om onze klanten steeds een stap voor te zijn. In veel gevallen dragen wij oplossingen aan voor vragen die onze klanten nog niet gesteld hebben. Dit helpt onze klanten om de concurrentie een stap voor te blijven en betere resultaten te bereiken”

zegt Houk Nolten, Commercial Director van Ciber Nederland.

Ciber en SAP werken al meer dan twintig jaar nauw samen. Het afgelopen jaar heeft Ciber een transformatie doorgemaakt van een lokale speler naar een ICT-dienstverlener met wereldwijde IT-expertise, ook op het gebied van SAP-diensten. Als SAP Gold Partner voert Ciber de Nederlandse ranglijst aan op het gebied van IT oplossingen op het gebied van Customer Engagement Management, Supplier Relationship Management, ERP, HANA en Enterprise Content Management.

Door de specialistische kennis en ervaring op het gebied van SAP biedt Ciber toegevoegde waarde bij uiteenlopende klantwensen. Ook komend jaar blijft Ciber investeren in de succesvolle samenwerking met SAP en de expertise van haar consultants.

“Partners zijn voor SAP van zeer groot belang en met de SAP Awards geven we erkenning aan partners die over bijzondere kwaliteiten beschikken. De prijs die Ciber heeft gewonnen, scharen wij onder de gouden plak van de awards”

aldus Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems van SAP Nederland.

Bron: SAP/Ciber