SAP Nederland heeft Ctac na de tweejaarlijkse audit van de Ctac SAP hostingdiensten een nieuwe certificering toegekend en een nieuwe partnerstatus. Het bedrijf heeft opnieuw de status van SAP Excellent Hosting Partner bereikt. Hiermee is Ctac de enige Nederlandse SAP partner die de Excellent-certificering heeft ontvangen.  Het bedrijf scoorde bij een audit op alle fronten bovengemiddeld. Bij een audit beoordeelt SAP een partner op zaken als portfolio, projectmanagement, datacenterfaciliteiten en skills en certificeringen.

Ctac_ambition_g

Daarnaast heeft SAP Nederland de SAP Application Management Services Provider-certificering van Ctac met twee jaar verlengd en is Ctac benoemd

tot Certified Provider of Cloud Services. Eerder dit jaar sloot het bedrijf uit Den Bosch al eensamenwerkingsovereenkomst met SAP voor het leveren van het complete cloud-portfolio van SAP.

Ctac biedt al sinds 1995 hosting- en beheerdiensten. Het bedrijf investeerde in 2013 extra in het verrijken van het cloud-platform. Zo koos Ctac voor he

t in eigen beheer ontwikkelen van een selfserviceportaal voor metering en billing, system deployment, dash-boarding en selfservicescenario’s. Ctac scherpte de interne processen verder aan en zette ook in op het uitbreiden van het cloud-portfolio met SAP HANA, waarop inmiddels de eerste klanten draaien.

“SAP Nederland feliciteert Ctac met de primeur voor deze unieke partnerstatus voor cloud- en hostingdiensten”, zegt Karen van Surksum, Alliance Manager bij SAP Nederland. “Voor onze klanten is het van belang dat cloud-leveranciers optimale dienstverlening bieden, zodat ze maximaal profiteren van hun investeringen in ons platform. Met deze Cloud Provider-status bewijst Ctac dat het in staat is om uitzonderlijk hoge serviceniveaus te bieden op het gebied van SAP Cloud Services.”

“Wij zijn erg enthousiast dat onze inspanningen om de SAP cloud- en beheerdiensten verder te professionaliseren, zijn erkend door SAP Nederland”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Wij hebben ook voor onze cloud-diensten het hoogst haalbare nagestreefd en voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft beschikbaarheid en betrouwbaarheid. De erkenning van SAP stimuleert ons om op de ingeslagen weg verder te gaan.