Business NavigatorNetdata Solutions BV, ontwikkelaar van Business Navigator hét branche specifieke software systeem voor Managed Print Service providers, sluit een overeenkomst met Samsung Business Center Noordwest Nederland.

Netdata en Samsung Business Center Noordwest zijn een strategische samenwerking aangegaan voor het adviseren van bedrijven over diverse IT oplossingen.

De gezamenlijke dienstverlening zal onder meer bestaan uit end-to-end retail digitale displays, computing, managed printing en mobiliteitsoplossingen voor eindgebruikers. Met de samenwerking willen de bedrijven inspelen op de sterke groei van ICT producten, zoals tablets en B2B displays, binnen de zakelijke markt.

De verwachting is dat de komende jaren de verkoop van zakelijke IT producten zoals tablets en B2B displays zal verdubbelen. Met de samenwerking wil Samsung haar producten voorzien van betere integratie met opkomende IT diensten, waaronder Big Data, Mobility, Beveiliging en Cloud-services.

De waarde van de strategische samenwerking voor klanten is veelbelovend, aangezien de krachten van Netdata en Samsung Business Center zeer complementair zijn en we daarmee de meest complete one-stop-shop in de markt kunnen bieden

Naast Samsung Business Center Noordwest maken inmiddels ook bijna alle overige Samsung Business Centers gebruik van Business Navigator.

Bron: Netdata