Sage voegt mobiele functionaliteit toe aan Sage XRT Treasury en integreert business intelligence

Sage XRT Treasury versie 4 biedt bedrijven een compleet, realtime overzicht van hun financiën en beschikbare middelen, en mobiele toegang voor validatie en goedkeuring van financiële stromen

SageSage XRT Treasury, toonaangevend in beheersoftware, introduceert Sage XRT Treasury versie 4: de modulaire oplossing voor treasury- en cashmanagement met talrijke functies en een verbeterde interoperabiliteit met alle ERP-systemen.

De oplossing is voortaan geïntegreerd met Sage Enterprise Intelligence (SEI), een business intelligence-platform (BI) voor bedrijven. De nieuwe versie omvat ook geavanceerde mobiele functionaliteit en de ergonomie is aangepast voor optimaal gebruik op verschillende apparaten.

Sage XRT Treasury helpt bedrijven hun treasuryprocessen aanzienlijk te verbeteren. Door de controle op, en het beheer van hun bancaire situatie zijn bedrijven in staat enorme besparingen te realiseren. Deze oplossing vormt een complete tool voor cashmanagement, waarbij alle informatie in één systeem verzameld wordt in plaats van in afzonderlijke modules.

“Moderne bedrijven hebben technologieën nodig om snel en efficiënt – zelfs op afstand – te werken en de implementatie daarvan is essentieel voor de zorgvuldige treasury- en cashmanagement van een bedrijf. Met Sage XRT Treasury visualiseren en beheren bedrijven hun financiële informatie altijd en overal op een veilige manier. Deze oplossing optimaliseert informatie-uitwisseling en samenwerking, en verbetert tegelijkertijd de controle van gevoelige transacties en gegevens. Mobiliteit is niet langer alleen maar handig. Het is onontbeerlijk geworden om een voorsprong te behouden in het huidige, concurrerende ondernemersklimaat. De integratie van SEI toont het belang van het combineren van bedrijfstechnische analyse en technologie in een mobiele wereld. Met Sage XRT Treasury versie 4 is business intelligence direct en altijd beschikbaar.”

zegt Jayne Archbold, CEO van Sage Enterprise.

Het dashboard van Sage Enterprise Intelligence geeft een overzicht van de organisatie. De gebruiker profiteert zo van strategische informatie – niet alleen over de cashflow, maar ook over het beheer van de middelen. Dit intuïtieve en gebruiksvriendelijke dashboard verschaft autonoom realtime informatie, wat analyse, besluitvorming en het opstellen van activiteitenverslagen eenvoudiger maakt.

Elke gebruiker kan zijn of haar dashboard personaliseren en afstemmen op eigen prioriteiten en eisen. Het dashboard is beschikbaar via internet en Microsoft® Excel. Dankzij de nieuwe mobiele functies is de oplossing ook via een mobiel apparaat te raadplegen. Een manager heeft bijvoorbeeld overal toegang tot alle informatie die hij nodig heeft via zijn of haar connected device, en het financiële team tot de meest gedetailleerde analyses via Excel-spreadsheets.

Daarnaast verbeteren mobiele handtekeningen de beveiliging en helpen ze fraude te voorkomen doordat gebruikers in staat zijn alle financiële stromen – maar vooral de gevoelige betalingen – te controleren, te valideren en te ondertekenen, overal en op elk gewenst moment.

Bron: Sage