IRIS_gAdvocatenkantoor selecteert cloudoplossing vanwege kwaliteit, gebruiksgemak en prijs

Rutgers & Posch, een innovatief advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam, implementeert als eerste kantoor de Xinno Juridische Werkplek geïntegreerd met HP WorkSite van I.R.I.S. Door gebruik te maken van deze cloudoplossing beschikt Rutgers & Posch nu over werkplekken die op een consistente wijze binnen de Outlookomgeving gemakkelijk toegang bieden tot alle digitale documenten, inclusief email. Daardoor kunnen advocaten veilig en op een standaard manier samenwerken.

Het nog ‘jonge’ en ambitieuze advocatenkantoor Rutgers & Posch startte in februari 2013 met een aantal advocaten afkomstig van Zuidas-kantoren.

mr. Maarten Vink, advocaat bij Rutgers & Posch en verantwoordelijk voor de ICT:

“Veel collega’s hebben daardoor al ervaring met WorkSite. Als ervaringsdeskundigen wisten wij wat wij wilden: de beste oplossing op het gebied van geïntegreerd documentmanagement.”

Het beeld leefde dat HP WorkSite alleen geschikt was voor grote juridische organisaties.

“Doordat Xinno nu, als partner van I.R.I.S. Nederland, HP WorkSite als cloudoplossing en onderdeel van de Juridische Werkplek kan aanbieden, is het aanbod ook financieel aantrekkelijk voor een organisatie als de onze”, stelt Vink. “De goede samenwerking tussen Xinno en I.R.I.S. is essentieel omdat de kennis voor technologisch ingewikkelde vragen daardoor geborgd is.”


De Juridische Werkplek vereist als ‘Software as a Service’-oplossing geen grote initiële investeringen. Xinno ontzorgt met deze dienst alles wat met ICT te maken heeft en stelt kantoren in staat om op een flexibele manier van dezelfde middelen en functionaliteiten gebruik te maken die de grote kantoren reeds inzetten. Zo kan ieder kantoor haar cliënten zo professioneel en efficiënt mogelijk bedienen.

WorkSite als onderdeel van de Juridische Werkplek is inmiddels uitgerold binnen Rutgers & Posch. Vink:

“Het grote voordeel is dat de bekende structuur volledig geïntegreerd is binnen de Outlook-omgeving. Dat betekent effectief en makkelijk toegang tot alle documenten en e-mails vanuit één programma. Juist dat is de grote meerwaarde. WorkSite is een in gebruik simpele oplossing die goed werkt. Een aanrader voor iedereen.”

Volgens Ramon van den Heuvel, directeur Xinno,

“is Rutgers & Posch nu voorzien van kant-en-klare online werkplekken in de cloud met de tools die wij beschouwen als de ‘best-of-breed’ in de markt voor de advocatuur. WorkSite als Document Management Systeem maakt de Juridische Werkplek compleet. Wij zijn er trots op dat een klant als Rutgers & Posch als eerste succesvol WorkSite in onze hosting omgeving toepast.” 

Rick Gruijters, Manager Sales I.R.I.S. Nederland:

“Het feit dat een innoverend kantoor als Rutgers & Posch deze oplossing direct heeft willen afnemen toont aan dat WorkSite niet alleen meer voor de grootste kantoren beschikbaar is. De beslissing van Rutgers & Posch is van belang omdat de keuze ook en vooral ingegeven is vanwege de goede ervaringen van de gebruikers met WorkSite, zoals I.R.I.S. bij grote kantoren reeds heeft bereikt. Door deze combinatie van software, services en kennis kunnen we naadloos aansluiten bij de ambities, wensen en mogelijkheden van deze interessante markt. Kantoren als Rutgers & Posch hoeven niet langer voor minder te kiezen.”

Bron: I.R.I.S.