Naast de HR- en payroll-oplossingen PersMaster en PayMaster implementeert wegenbouwer Roelofs nu ook de Employer Self Service en Management Self Service-portal (ESS/MSS) van Centric. Met deze oplossing wil het bedrijf het HR-proces binnen de organisatie efficiënter laten verlopen.

Het ESS/MSS-portal is modulair in te richten. Roelofs start met de processen voor het raadplegen en muteren van eigen gegevens, digitale salarisstroken en jaaropgaven, in-, door- en uitstroom en het digitaal personeelsdossier. Later volgen de processen voor verlof en declaraties. Tegelijk met de implementatie van de ESS/MSS-portal optimaliseert het bedrijf de HR-processen. Centric en Roelofs ontwikkelen onder meer een nieuw loonmodel op basis van het Standaard Raamwerk Loonmodellen.

Over Roelofs

Roelofs BV is een familiebedrijf met ruim 220 medewerkers dat zich richt op duurzame vernieuwing van infrastructuur. De onderneming verzorgt de (her)inrichting van openbare ruimten: van ontwikkeling en ontwerp tot uitvoering, beheer, onderhoud en financiering.