PreactorRobert Bosch Packaging Technology BV in Weert is een middelgrote en wereldwijd opererende organisatie en behoort tot de Bosch divisie verpakkingstechniek. Met haar hoogwaardige producten neemt zij een vooraanstaande plaats in op de markt van verpakkingstechnologie. De organisatie ontwerpt, ontwikkelt en produceert hightech verpakkingsmachines voor met name de voedingsmiddelenindustrie en zoetwarenindustrie.

Om zich nog verder te onderscheiden van andere leveranciers en flexibel in te spelen op klantwensen, heeft Robert Bosch Packaging Technologie, de Advanced Planning and Scheduling software van Preactor in gebruik genomen. De software van Preactor importeert de orders uit SAP waarna het grafische planbord wordt gevuld en de productievloer wordt aangestuurd.

Tom Marechal, projectleider van Robert Bosch Packaging Technology is erg content met de nieuwe software: “De planning software van Preactor maakt het mogelijk om de productieplanning middels een volledig digitaal planbord aan te sturen. Hierdoor kunnen we sneller handelen bij veranderende wensen van klanten. Daarnaast geeft Preactor inzicht in de status van orders en operaties. Hierdoor kunnen we direct zien wat gevolgen zijn van het aannemen van spoedorders. Nu kunnen wij onze klanten nog beter tevreden stellen!”

Preactor biedt naast een overzichtelijk grafisch planbord met “drag and drop” functionaliteit, de mogelijkheid om tegen eindige capaciteit te plannen en houdt rekening met de beperkte beschikbaarheid van medewerkers. Hierdoor wordt een haalbare planning naar de werkvloer gestuurd en weet iedereen wat van hen verwacht wordt.

Martijn Donkersloot, Senior Sales Consultant van Evologics:

“Preactor biedt veel toegevoegde waarde voor Robert Bosch Packaging Technology BV. Het wordt steeds belangrijker om leverbetrouwbaar te zijn en tegelijkertijd flexibel te blijven naar klanten. Dat vraagt om professionele software’’.

 

Bron: Evologics

Evologics