Unit4 CampusReykjavik University gaat de studentenadministratie verbeteren met software van UNIT4. De uitbreiding van de ERP-oplossing UNIT4 Agresso met het studentenadministratiesysteem UNIT4 Campus stelt de IJslandse onderwijsinstelling in staat om de internationale expansieplannen te stroomlijnen. De 4000 studenten en medewerkers krijgen toegang tot relevante delen van het systeem via smartphone of tablet.

Reykjavik University is de grootste particuliere, technische universiteit van IJsland. Ze heeft een sterke focus op internationale samenwerking. De onderwijsinstelling maakt onderdeel uit van verschillende internationale netwerken en werkt samen met verschillende academische partners wereldwijd.

Reykjavik University wil de omzet in wetenschappelijk onderzoek vergroten en een trekpleister worden voor de meest intelligente studenten wereldwijd. De geïntegreerde oplossing voor de studenten- en de financiële administratie biedt de universiteit betere rapportage- en analysemogelijkheden die helpen om kansen te verzilveren. Daarnaast wil de universiteit de studenten via moderne technologie toegang geven tot relevante informatie.

UNIT4 Campus is in gebruik bij ruim duizend educatieve en onderzoeksinstellingen wereldwijd. Kenmerkend aan de oplossing is de flexibiliteit in inrichtings- en uitbreidingsmogelijkheden. Ook biedt het uitgebreide analysefunctionaliteit. Dit vergroot het inzicht en vermindert de administratieve handelingen.

“We hadden verschillende doelen voor ogen in onze zoektocht naar een passende oplossing”, zegt Heiðar Jón Hannesson, IT Manager van Reykjavik University.

“We wilden nieuwe technologieën zoals cloud computing benutten om de beleving van studenten en academici binnen de campusgemeenschap te verbeteren. UNIT4 biedt de onderwijssector een geavanceerde oplossing waarmee we onderwijsuitdagingen kunnen aangaan op het gebied van schaalbaarheid, internationalisatie en administratie. Met de cloud op maat-aanpak kunnen we onze IT strategie eenvoudig verbeteren en aanpassen aan onze markt.”

Bron: Unit4