Regulateurs Europa BV in Roden, fabrikant van o.m. toerenregelaars voor scheepsmotoren, heeft onlangs gekozen voor Xperit Solutions uit Barneveld voor de levering en implementatie van Microsoft Dynamics NAV bedrijfssoftware. Naast Microsoft Dynamics NAV2013 zullen de door Xperit Solutions in eigen beheer ontwikkelde en volledig geïntegreerde add-ons X/Trade en X/Send worden geïmplementeerd.

Over de keuze voor Xperit Solutions en Microsoft Dynamics NAV 2013 geeft Harwin van Dijk, Purchasing manager bij RE, desgevraagd aan:  “In Xperit Solutions zien wij een no-nonsens partner met verstand van zaken waar wij ons prima in kunnen vinden. De keuze voor Microsoft Dynamics NAV2013 is mede tot stand gekomen doordat er binnen de Heinzmann Group een behoefte bestaat om alle ondernemingen  binnen de Group met één pakket te laten werken en Microsoft Dynamics NAV2013 past dan ook prima in dit profiel. Door de keuze voor Xperit en Microsoft zijn wij ervan overtuigd klaar te zijn voor de toekomst.“

Microsoft Dynamics NAV is een bewezen gebruiksvriendelijke ERP oplossing die eenvoudig kan worden geïntegreerd met andere applicaties. Al bijna 30 jaar levert Microsoft Dynamics NAV de mogelijkheden, prestaties en het gebruiksgemak waarmee meer dan 94.000 verschillende organisaties in meer dan 40 landen hun voordeel doen. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen, inclusief verkoop, marketing, financiën, supply chain management, service management en meer. Snel in gebruik te nemen in eigen beheer of “in de cloud” en eenvoudig in gebruik. Xperit Solutions maakt deel uit van het wereldwijde gecertificeerde partnernetwerk en levert branche specifieke add-ons voor onder meer productie- en handelsbedrijven in het Midden- en kleinbedrijf. De flexibele Microsoft Dynamics ERP software, aangevuld met de X/Suite add-ons dient dit Regulateurs Europe te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

 

Bron: Xperit Solutions