Woensdag, 06 februari 2013

Opensource specialist Red Hat is deelnemer geworden aan het HP Enterprise Services Technology Alliance programma. Voortaan biedt HP Enterprise Services Red Hat producten aan als onderdeel van zijn Standard Operating Platform en gebruikt Red Hat JBoss Middleware technologie en Red Hat Enterprise Linux als ontwikkelplatform en voor het inzetten van oplossingen om bedrijfskritische diensten in het bedrijf te beheren.

“Door onderdeel te worden van HP’s Enterprise Services Technology Alliance ontwerpen en bouwen we gezamenlijke oplossingen die in een breed scala aan industrieën kunnen worden ingezet. Hiermee vergroten we de flexibiliteit en verlagen we tegelijkertijd de kosten voor de infrastructuur en beheer. Deze oplossingen bieden onze klanten het beste van beide bedrijven wat leidt tot betere resultaten,” aldus Alan Sanchez, director of global strategic alliances bij Red Hat.

“Voor het verbeteren van IT-prestaties zijn sterke oplossingen vereist”, zegt Greg Robins, vice president Alliances bij HP Enterprise Services. “Red Hat’s technologie in combinatie met HP’s diensten biedt klanten oplossingen waarmee ze beschikken over de flexibiliteit en agility die ondernemingen vandaag de dag nodig hebben.”

De oplossingen van HP Enterprise Services zijn ontworpen en gebouwd op het platform van Red Hat en hebben tot doel prestaties, beveiliging en schaalbaarheid te bieden die beter zijn dan die van gesloten oplossingen.

Voorbeelden zijn: HP Service Orchestration Manager, HP SDP Service Governance Framework, HP Storefront en Mobility Gateway en HP Aggregation Platform for SaaS.

Meer informatie: http://hp.com/go/redhat