PERSBERICHT

 Recruitmentsysteem HROffice komt met eigen webshop!

 Heemstede, 13 februari 2013

Recruitmentsysteem HROffice komt medio maart 2013 met een webshop voor het online plaatsen van vacatures. De webshop van HROffice biedt gebruikers de mogelijkheid om volledig zelfstandig  vacatures te plaatsen op de grootste vacatureboards, specifieke doelgroepsites en sociale netwerken.

De HROffice webshop heeft een integratie met de belangrijkste online advertentiekanalen in de Benelux. Op termijn wordt de webshop uitgebreid naar vacatureplaatsingen wereldwijd en zullen ook uitgebreide aanvullende functionaliteiten binnen HROffice via deze webshop worden aangeboden.

De webshop ondersteunt betalingen via iDeal, Paypal, Creditcard of op factuur. Na het afnemen van een vacatureplaatsing kan de HROffice gebruiker de vacature direct in het systeem invoeren en online plaatsen op de afgenomen vacatureboards. Indien gewenst wordt de vacaturetekst gratis geoptimaliseerd om zo het hoogste rendement qua vindbaarheid te realiseren.

HROffice is het recruitmentsysteem van Adver-Online. HROffice biedt gebruikers onder andere de mogelijkheid tot geavanceerd vacature en kandidatenbeheer, mobiel solliciteren, het opzetten van talentpools, de screening van kandidaten en het publiceren van vacatures via Adver-Online.