ReadsoftReadSoft heeft de Partner of the Year Award 2014 voor de Benelux uitgereikt aan Platinum reseller Dynatos, specialist in intelligente documentverwerking en e-invoicing. Binnen het wereldwijde partnernetwerk van ReadSoft worden op ieder continent jaarlijks partners erkend als Partner of the Year.

De Belgische partner werkt al enkele jaren samen met ReadSoft.

“Dynatos heeft zich het afgelopen jaar bewezen in expertise, projectbeheersing en klantgerichtheid. Dynatos heeft veel grootschalige projecten uitgevoerd waaronder veel automatiseringsprojecten voor organisaties die gebruikmaken van SAP. Daarnaast toont Dynatos innovatievermogen met de adoptie van nieuwe trends en producten op de markt, waaronder ReadSoft Online.”

Vertelt Gert-Jan de Vries, Managing Director ReadSoft Benelux.

Partner of the yearDonderdag 12 februari jl. ontving Patrick Slachmuylders, Managing Partner van Dynatos de award uit handen van Gert-Jan de Vries.

“Met Dynatos kunnen we terugkijken op een uitstekend jaar. Dit is het resultaat van een uitstekende samenwerking met ReadSoft als strategische partner voor het leveren van oplossingen voor documentverwerking en e-invoicing aan onze klanten.”

vertelt Patrick Slachmuylders.

Bron: Readsoft