Menno Boonstra (47) is benoemd tot Commercieel Directeur Corporate Accounts van e-HRM-dienstverlener Raet. Boonstra richt zich in zijn nieuwe functie op het ondersteunen van corporate organisaties die meer inzicht willen in hun human capital management.

Raet ziet de behoefte van met name zijn grotere klanten en prospects stijgen om de inzet en ontwikkeling van medewerkers af te zetten tegen de organisatiedoelen. Met de aanstelling van Boonstra kan Raet deze organisaties ondersteuning en dienstverlening op maat bieden. Sinds oktober vorig jaar biedt Raet zijn portfolio onder de naam Youforceinternationaal aan en kan daarmee Nederlandse bedrijven met internationale HR-ambities ook van dienst zijn.

De afgelopen zeven jaar heeft Boonstra diverse commerciële posities bekleed. Voor zijn overstap naar Raet was hij werkzaam bij Getronics als Sales Director International Accounts. Hij was hierbij verantwoordelijk voor de verkoop van het internationale productportfolio aan internationale ondernemingen.

 

Bron: Raet