Van historische kantooromgeving naar duurzame ‘high tech‘ bedrijfsruimte 

I.R.I.S. NederlandEind augustus verhuist I.R.I.S. Nederland B.V. van Meerssen naar Sittard. Vanaf de start is I.R.I.S.  altijd in Zuid-Limburg gevestigd geweest; eerst (onder de naam Morningstar Systems) in Heerlen en daarna in een historisch pand in het centrum van Meerssen.

De activiteiten van I.R.I.S. Nederland blijven voorspoedig groeien en voor die groei is ruimte nodig. Deze is gevonden in Sittard in een vernieuwd gebouw dat qua concept afwijkt van de meeste bedrijfsverzamelgebouwen.

I.R.I.S. Nederland richt zich met Enterprise Information Management (EIM) oplossingen op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen organisaties en tussen organisaties en hun klanten. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde data, komende uit bijvoorbeeld een ERP of CRM systeem, en ongestructureerde gegevensbronnen, zoals e-mail en documenten.


“De nieuwe en professionele werkomgeving, waar samenwerking gestimuleerd en gefaciliteerd wordt, sluit perfect aan op onze activiteiten”“Naast ruimte voor groei is het ook beter en makkelijker bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer. Dat is zowel voor onze klanten als de medewerkers belangrijk.”

Aldus Rick Gruijters, Sales Manager I.R.I.S. Nederland.

In de nieuwe locatie – waar I.R.I.S. een kantoortuin op de eerste verdieping betrekt – wordt ook een grote lunchroom gevestigd die kan worden gebruikt voor het nuttigen van een lekkere lunch of gewoon een goede kop koffie. De enorme etalage van het pand maakt het voor I.R.I.S. mogelijk zich duidelijk te profileren. Naast I.R.I.S. vestigt zich binnen enkele maanden nog een ander softwarebedrijf in het gebouw, hiermee krijgt het moderne gebouw ook ‘high-tech’ bewoners. Naast een nieuw kantoor in Sittard beschikt I.R.I.S. ook over een kantoor in Amsterdam.

Het nieuwe adres van I.R.I.S. Nederland BV: 

Bergerweg 170
6135KD Sittard

Telefoon en fax blijven onveranderd:
Tel: +31 (0)43 408 6600 
Fax: + 31 (0)43 408 6609 

Voor I.R.I.S. Nederland betekent de verhuizing dat de bedrijfsruimte wordt vergroot van 300 naar bijna 500 m2. De locatie ligt pal naast de Sportzone met Fortuna Sittard, Nederlands eerste betaald voetbalclub. Zo beschikt I.R.I.S. ook op de nieuwe locatie over een stukje historie. 

 

Bron: I.R.I.S.