Samenwerkingsovereenkomst zorgt voor snellere en kostenefficiëntere dienstverlening

QNHQNH Consulting, IT-dienstverlener en -kennispartner, gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Comsoft direct bv, softwareleverancier en adviseur op het gebied van Software Asset Management. Hierdoor kan QNH zich volledig richten op haar dienstverlening en software sneller implementeren bij haar klanten. Er gaat vaak veel tijd verloren aan het complexe licentiebeleid van verschillende softwareleveranciers en verstand van deze licenties is noodzakelijk voor een goede dienstverlening.

Hen Snackers, Algemeen Directeur bij QNH vertelt

“QNH gelooft in transparante communicatie en dit is voor ons een voorwaarde voor samenwerkingsverbanden. Comsoft is een flexibele, transparante partij en door de snelle levering van software en het realiseren van tijdsbesparingen is het voor ons mogelijk om de klant beter van dienst te zijn.”

Comsoft beschikt over de juiste instrumenten die nodig zijn om softwarelicenties op orde te houden. Het vereenvoudigen van deze licenties helpt organisaties om zich te focussen op hun core-business. Comsoft ontzorgt bedrijven hierin en biedt ondersteuning op het gebied van implementatie en licentiebeleid.

Ann Vreeswijk, Alliance Manager bij Comsoft, is erg blij met de samenwerking.

“QNH is een vooraanstaande speler op de IT consultancy markt en de gelijkenissen in de manier van denken zijn treffend. Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en producten doet een groot beroep op het adaptieve vermogen van organisaties. Samenwerkingsverbanden worden steeds belangrijker om te kunnen blijven innoveren en het partnership met QNH is hier een perfect voorbeeld van.”

Bron: QNH