Aanvulling op bestaande QlikTech Support Services geeft klanten en partners maximaal rendement uit QlikView

Hoofddorp, 21 maart 2013 – QlikTech (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence (BI), kondigt de lancering van Qoncierge aan. Qoncierge is ontwikkeld als centraal aanspreekpunt voor het snel en kosteloos oplossen van niet-technische business-vraagstukken. Qoncierge is 24 uur per dag bereikbaar en biedt in meerdere talen antwoord op vragen over bijvoorbeeld licenties, portals, toegang, profiel-updates en trainingen. De dienst is een aanvulling op het bestaande Support Services aanbod van QlikTech, dat klanten en partners snelle ondersteuning biedt bij het oplossen van problemen en zoveel mogelijk rendement uit hun QlikView Business Discovery Platform laat halen.

Het Qoncierge-team bestaat uit getrainde service-consultants die klanten en partners optimaal van dienst zijn en binnen drie uur na een aanvraag terugkoppeling geven. Klanten en partners zijn dankzij dit centrale aanspreekpunt minder tijd kwijt aan het zoeken naar antwoorden op niet-technische vragen rond after-sales. De combinatie van een online kennisplatform met traditionele en community-based support services en kosteloze product-upgrades stelt klanten en partners in staat om elk business-vraagstuk op te lossen.

Greg Farell, Director Implementation Services bij QlikView-partner Allegro Business Intelligence: “QlikTech laat met deze nieuwe service zien dat de behoeften van klanten en partners altijd voorop staan. Wij zijn al sinds lange tijd partner van QlikTech en niet alleen de Qoncierge-service, maar ook de overall verbeteringen van QlikTech op het gebied van wereldwijde klant- en partnersupport heeft indruk op ons gemaakt. Qoncierge is een stap vooruit en stelt ons als partner in staat onze klanten hoogwaardige Business Discovery oplossingen te bieden.”

Bas van der Horst, General Country Manager Benelux bij QlikTech voegt toe: “QlikTech wil niet alleen marktleider zijn op het gebied van Business Discovery, maar ook als business partner fungeren voor onze klanten en resellers. Het is onze missie om waardevolle initiatieven te ontwikkelen die onze klanten optimaal ondersteunen bij hun succes. Qoncierge is een mooi voorbeeld van hoe we deze missie kracht bijzetten.”

Beschikbaarheid
Qoncierge is per direct beschikbaar voor alle klanten en partners van QlikTech. Ga voor meer informatie naar http://www.qlikview.com/services/support.